Πάτρα -33χρονη μητέρα: Έτσι πέρασε το πρώτο βράδυ στη ΓΑΔΑ

Από χθες το βράδυ (30/3), η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα κρατείται στη ΓΑΔΑ, αφού σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από πρόθεση. Σε λίγη ώρα, η 33χρονη πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day και της Ευάννας Ζουμπούρογλου που βρίσκεται έξω από

τη ΓΑΔΑ, η μητέρα πέρασε όλο το βράδυ της στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών και παρέμεινε αμίλητη αρνούμενη να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Μάλιστα, κάποια στιγμή αναρωτήθηκε τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται εκεί, ενώ η κράτησή της έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο κελί προκειμένου να μην έχει κάποιον κοντά της και να αποφευχθεί η πιθανότητα να κάνει κακό στον εαυτό της. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η μητέρα κατάφερε κάποια στιγμή να ηρεμήσει και να κοιμηθεί.

Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, δεν έχει πάει ακόμη να την επισκεφθεί . Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως το κινητό τηλέφωνο του από χθες το απόγευμα παραμένει κλειστό και υπάρχουν σκέψεις για να παραιτηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Τα ζώδια σήμερα: «Λέοντα, προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες»

Άγριες Μέλισσες: Ένας παράνομος έρωτας θ’ ανθίσει, φέρνοντας καινούρια μπερδέματα σε όλους…

Αγγελική Νικολούλη -Φως στο Τούνελ: Το νέο καθηλωτικό τρέιλερ μετά τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα