Πασίγνωστη star του Hollywood έγινε μανούλα και το κράτησε κρυφό..

Η γνωστή ηθοποιός Anne Hathaway έγινε μανούλα και το κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η είδηση έγινε γνωστή όταν παπαράτσι «τσάκωσαν» την ηθοποιό να κάνει τη βόλτα της μαζί με τον σύζυγό της ο οποίος κρατούσε ένα βρεφικό καλαθάκι με το νεογέννητο μωρό τους.

Η ίδια έχει αποκτήσει ακίμα ένα παιδάκι, το οποίο είναι τώρα 3 χρονών. Η ηθοποιός είχε μιλήσει παλαιότερα για τον αγώνα της να γίνει μητέρα και συγκεκριμένα είχε πει:

«Θεωρώ πως έχουμε μια πολύ αόριστη προσέγγιση όσον αφορά την εγκυμοσύνη. Μένεις έγκυος και στην πλειονότητα των περιπτώσεων, αυτή είναι μια πολύ χαρούμενη

στιγμή. Αλλά για πολλές γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν δεν είναι αυτή η πραγματική ιστορία, ή αποτελεί ένα μέρος της ιστορίας. Και τα βήματα που οδηγούν σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας είναι πραγματικά επίπονα και πολύ απομονωτικά και γεμάτα από προσωπική αμφισβήτηση. Και εγώ το πέρασα αυτό».

Διαβάστε ακόμα: Μαντώ Γαστεράτου: Μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει και αποκαλύπτει τον στόχο της για το 2020!

Μυστικός γάμος για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

Κέισι Μίζιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM! «Ο επίλογος γράφτηκε με…»

Keywords
Τυχαία Θέματα