GNTM 2: Το νέο μήνυμα της Τάιρα Μπανκς για το φιάσκο του τελικού προς το κοινό και την παραγωγή

13:48 22/12/2019 - Πηγή: People

Τελειωμό δεν έχει η ενασχόληση του ελληνικού κοινού με τα όσα συνέβησαν στον τελικό του GNTM 2. Το σοκ ήταν μεγάλο και διατηρείται ακόμα, ιδίως μετά και τις τοποθετήσεις της Τάιρα Μπανκς, που στο μυαλό μας είναι υπεύθυνη για οτιδήποτε συμβαίνει σε κάθε Next Top Model στον πλανήτη. Γι΄αυτό μετά τον τελικό έσπευσαν όλοι να την ταγκάρουν σε σχόλια στο Twitter.

Γι΄αυτό όταν τοποθετήθηκε και ζήτησε λεπτομέρειες, έγινε πανζουρλισμός σχολίων από κάτω.

Η τοποθέτησή της όμως μετά κι από τις τόσες εξηγήσεις, ίσως να την βάλει κι αυτή στο κάδρο των ευθυνών για το κοινό που ήδη έχει θέσει επί τον τύπον των ήλων την κριτική επιτροπή και το Star.

Η Μπανκς προσπάθησε να μείνει διπλωματική και να μην οξύνει τα πράγματα και γι΄αυτό απευθύνθηκε ξεχωριστά σε κοινό και παραγωγή.

«Διαβάζω τα σχόλια και τώρα έχω μια γενικότερη αντίληψη. Προς τους θεατές: Ξέρω ότι είναι άσχημο να επενδύεις σε ένα πρόγραμμα και να συμβαίνει αυτό. Κάπου λες ένα γαμώτο. Προς την παραγωγή: Ξέρω ότι ακούτε τους θεατές και θα δουλέψετε πάνω σε αυτό για να μην ξανασυμβεί στο μέλλον. Προς τους νικητές: Αγάπη και φιλιά».

I’m reading comments & now have a general understanding.
To the fans: I know it sucks when you invest in watching & then this happens. It’s like…DAMN!!!
To the producers: I know you hear the fans and will work overtime to try to avoid this in the future.
To the winners:

Tyra Banks (@tyrabanks) December 21, 2019

Εννοείται πως κάτω κι από αυτό το tweet ξεσάλωσαν οι Έλληνες που δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την απάντηση της Τάιρα. Όργη λαού σας λέμε.

Είμαστε πεπεισμένοι πως το πιο διαφωτιστικό σχόλιο για την Τάιρα ήταν αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 2, Τάιρα Μπανκς,GNTM 2, taira banks