Πάνος Μουζουράκης: Έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά!

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη! Ο όμορφη φαρμακοποιός έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, ο ερχομός του οποίου πλημμύρισε τη ζωή τους από απέραντη ευτυχία. Όλη αυτή την περίοδο ανυπομονούσαν να γεννηθεί το μωρό τους και έτσι τώρα το χαμόγελο δε φεύγει από τα χείλη τους.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλου Κόζαρη συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης και πλέον όχι μόνο είναι ζευγάρι αλλά έχουν παντρευτεί και έχουν αποκτήσει το πρώτο μωράκι τους. Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του

μακριά από τη δημοσιότητα και έτσι διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η παρουσιάστρια είναι κολλητή φίλη της Μαριλούς Κόζαρη, συνεπώς δε γινόταν να μην μοιραστεί δημόσια τη χαρά τους, μη κρύβοντας τη συγκίνησή της.

«Αφού όλα πήγαν καλά να ευχηθούμε να τους ζήσει, μιας και πριν από 45 λεπτά έγινε μπαμπάς ο Πάνος Μουζουράκης και η καλή μου φίλη η Μαριλού Κόζαρη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κοντά στα 4 κιλά.

Να τους ζήσει! Πήγαν όλα τέλεια! Η συγκίνησή μου είναι τεράστια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Μιλούν πρώτη φορά για τον γάμο τους!

 Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Το πιο ακραίο πράγμα για έναν έρωτα θα το κάνω τώρα»

 Εύα Καϊλή: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκιση

Keywords
Τυχαία Θέματα