Πάνος Μουζουράκης: Απαντά για το περιβόητο βίντεο για τον γάμο του

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη έζησαν ένα από τα πιο ξεχωριστά Σαββατοκύριακα της ζωής τους την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αίγινα και γιόρτασαν την αγάπη τους με τους περίπου 500 φίλους τους, που βρέθηκαν στο νησί για να τους τιμήσουν.

Η Μαριλού Κόζαρη διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, συνεπώς μέσα στο καλοκαίρι ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και είναι πολύ χαρούμενος. Το ζευγάρι περιμένει

κοριτσάκι και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά του!

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στον γάμο τους και έτσι λίγες ημέρες πριν ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο youtube, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις και συζητήθηκε έντονα. Ο ίδιος εξέφραζε την επιθυμία του να μην καλυφθεί ο γάμος από τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφους.

Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Τι φάση πάλι, ρε», ο Πάνος Μουζουράκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» και απάντησε για το περιβόητο βίντεο που έγινε viral ενώ αναφέρθηκε και στην ημέρα του γάμου του.

«Εσείς να μην τσακώνεστε! Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και μετά στη δεξίωση ήμουν συγκινημένος. Το βίντεο ήταν πιο πολύ για να ξεκαθαρίσω εγώ τη θέση μου, ότι δεν θα ήθελα να είμαι άλλο ένα όπιο του λαού μέσα στα εκλογικά κι όσα κοινωνικά θέματα ήταν στην επικαιρότητα. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισα τη θέση μου… Αν ακούσετε το ποίημα, τα λέει όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Κάπως έτσι ο Πάνος Μουζουράκης έβαλε ένα τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν για την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο.

Διαβάστε ακόμα:

 Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η συγκίνηση με την έκπληξη των παιδιών της

 «Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό για τον Στηβ Κακέτση, το μόνο στήριγμα ήταν ο γιος του»

 Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Κρατούσα το χέρι του την τελευταία μέρα της ζωής του»

Keywords
Τυχαία Θέματα