Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Κρατούσα το χέρι του την τελευταία μέρα της ζωής του»

Η Λουκίλα Καρρέρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη, μίλησε -μεταξύ άλλων- για την γνωριμία της με τον Δάκη -μιας και ήταν μεγάλη του θαυμάστρια- και τις τελευταίες στιγμές που έζησε στο πλευρό του, λίγο πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Με το που τον γνωρίζω

το 1988, τον κάλεσα σε μία από τις πρώτες μου εκπομπές, γίναμε αυτοκόλλητοι μέχρι και την τελευταία μέρα της ζωής του τού κρατούσα το χέρι. Μου λείπει 365 μέρες τον χρόνο… Όταν αρρώστησε ο Δάκης το 2018 και του δώσαν 3 μήνες ζωής, εγώ του είπα αμέσως ότι θα συμμετέχει στη συναυλία του Μίμη Πλέσσα στο Ηρώδειο. “Δεν σε χόρτασε ο κόσμος και του χρόνου θα είσαι εδώ”, του είπα και “έφυγε” το 2022» είπε αρχικά η Λουκίλα Καρρέρ.

«Τελικά άντεξε τέσσερα χρόνια, η ταλαιπωρία ήταν τον τελευταίο χρόνο. Τα τρία χρόνια ήταν μια χαρά. Κάθε φορά που ερχόταν στο σπίτι μου έφερνε αγαπημένα του αντικείμενα να τα έχω. Του έκανα μια γωνιά στο σπίτι με όλα αυτά τα αντικείμενα» πρόσθεσε στη συνέχεια η Λουκίλα Καρρέρ.

Θυμίζουμε ότι ο Δάκης «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Μάιο. Τα τελευτά χρόνια, ο αγαπημένος τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο και η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Δρούλιας: Η εξομολόγηση για τη νεογέννητη κόρη του – «Είμαι ερωτευμένος μαζί της»

Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Με έναν ατάλαντο να συνεργαστώ;»

Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Με έναν ατάλαντο να συνεργαστώ;»

Keywords
Τυχαία Θέματα