Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου: «Τελικά ήταν για καλό που κράτησε μόνο έναν μήνα»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μηλιόγλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται», μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», καθώς και για την πορεία του στον χώρο της μουσικής.

«Το “Καλύτερα δε γίνεται” είναι στα είναι στα καλύτερά του. Η εκπομπή αυτή επιβεβαιώνει τον τίτλο της, προσπαθούμε να μην είμαστε καθόλου κίτρινοι και έχουμε αποφύγει νομίζω όλες του τις αποχρώσεις»,

είπε αρχικά Παναγιώτης Ραφαηλίδης για την παρουσία του στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ένιωσε πότε πως αδικήθηκε στην τηλεόραση, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αποκάλυψε ότι αυτό συνέβη όταν συνεργάστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε».

«Ναι. Στην Κατερίνα Καινούργιου, που τελικά κράτησε για καλό μόνο έναν μήνα η συνεργασία, ένιωθα πραγματικά αναξιοποίητος. Έψαχνα καθημερινά έναν τρόπο να κάνω τον εαυτό μου χρήσιμο για να δικαιολογήσω τη θέση μου αλλά και για να νιώσω καλύτερα, γιατί ένιωθα απαίσια.

Δεν είναι φυσιολογικό να είχα νευριάσει και να είχα θυμώσει; Όταν απολύεσαι, οι λόγοι είναι ασαφείς και δεν έχουν να κάνουν με τη δική σου ανεπάρκεια αλλά με το ότι κάποιοι άνθρωποι σε «αχρήστευσαν» με κάποιον τρόπο, θυμώνεις», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Για την πορεία του στο τραγούδι, ο ίδιος είπε ότι «δεν έκανα ποτέ δημόσιες σχέσεις. Δεν ένιωσα ποτέ ότι πρέπει εγώ να πάω να χτυπήσω πόρτες και να χτυπήσω τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι θα τραγουδάω κάπου ωραία και θα ‘ρθει κάποιος και θα πει: αχ, τι ωραίος που είναι αυτός, ας επενδύσουμε επάνω του. Από αυτόν τον ρομαντισμό έφαγα τα μούτρα μου πολλάκις. Μετά το “J2US” υπενθύμισα στον εαυτό μου ένα πολύ βασικό μέσο έκφρασής μου. Είμαι κοντά στο να κάνω μία νέα κυκλοφορία».

Διαβάστε επίσης:

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά: «Ο ερχομός του παιδιού μου είναι το μεγαλύτερο δώρο»

Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» on camera για την απώλεια της συζύγου του -«Άλλη ερώτηση…»

Victor Vernicos: Η αντίδρασή του όταν του ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα