Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα είχε στεφθεί Σταρ Θράκης το 1991 – Φωτογραφία

Με αφορμή το νέο ημερολόγιο του ΣΕΗ, που περιλαμβάνει ηθοποιούς που έχουν υπάρξει και εστεμμένες σε καλλιστεία, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία στον αέρα του «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Μπορεί εμείς να γνωρίζουμε τη Μπέττυ Μαγγίρα ως παρουσιάστρια και ηθοποιό, ωστόσο στα νιάτα της υπήρξε μοντέλο και, μάλιστα, έχει κερδίσει τίτλο και σε καλλιστεία. Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του

Open είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία της Θράκης το 1991, κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο.

«Θα κρίνω τον Σπύρο Μπιμπίλα που δεν ήξερε και δεν μπήκα σε αυτό το ημερολόγιο με τους εστεμμένους και τις εστεμμένες, διότι μιλάμε για τη Star Θράκη 1991. Αύριο θα φέρω την κορδέλα, θα σας φέρω φωτογραφία, δεν θα με αναγνωρίσετε πιστεύω», σχολίασε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Είχαν έρθει από τη Θεσσαλονίκη κάποια κορίτσια. Και ήρθε η τότε Star Βορείου Ελλάδος να με βραβεύσει, έφερε τη μπέρτα αυτή που θα φορούσα τσαλακωμένη σε νάιλον σακούλα. Και το έπαθλο ήταν μία μπαμπού πολυθρόνα Εμμανουέλα».

Η ίδια μοιράστηκε με τους συνεργάτες της τα βιώματά της από εκείνη την εμπειρία, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε στον αέρα και μια φωτογραφία, στην οποία η Μπέττυ Μαγγίρα ποζάρει μαζί με τα δώρα της.

«Αυτή την πολυθρόνα την είχα στο μπαλκόνι μου για χρόνια. Μετά με τα πλυσίματα, ξέφτισε. Αν θέλουν οι κόρες μου να ασχοληθούν με το μόντελιγνκ, θα τις έστελνα σε γραφείο. Με τα καλλιστεία δεν γίνεται δουλειά», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

 Άδωνις Γεωργιάδης κατά Αντώνη Κανάκη: «Αντί να κρύβεται από ντροπή, το παίζει τιμητής των πάντων»

 Φαίη: «Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος που σώθηκε από το πρώτο βαγόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα