ΑΥΤΑ τα παντελόνια είναι ό,τι καλύτερο για την Άνοιξη- Shopping Guide για να τα κάνεις δικά σου

Τα cargo και τα parachute παντελόνια είναι πολύ δημοφιλή αυτή την άνοιξη και θα τα φορέσουμε ασταμάτητα όλη τη νέα σεζόν. Μας αρέσουν που είναι άνετα, σε φαρδιά γραμμή και δίνουν εύκολα στιλ σε κάθε μας εμφάνιση.

Πώς θα τα φορέσεις; Ακολουθούν 4 street looks που θα σε εμπνεύσουν και αμέσως μετά μια ενημερωμένη shopping list που θα λατρέψεις.

#1. Συνδύασε το cargo παντελόνι σου με ένα

σατέν τοπ και oversized σακάκι, όπως κάνει η influencer της φωτογραφίας. Ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα πέδιλα και είσαι έτοιμη για το γραφείο, τη βόλτα ή μια έξοδο.

#2. Η Μοnikh επιλέγει ένα υπέροχο cargo παντελόνι και το συνδυάζει με crop jacket και sneakers δημιουργώντας ένα πολύ κομψό καθημερινό look.

#3. Ποτίμησε το cargo παντελόνι σου σε oversized baggy γραμμή και ταίριαξέ το με t-shirts και bomber jackets. Τα συγκεκριμένα πανωφόρια επιστρέφουν στη μόδα και θα φορεθούν πολύ όλη τη σεζόν.

#4. Cargo παντελόνια και ugg μπότες είναι ένας συνδυασμός που αγαπάμε ιδιαίτερα φέτος. Φόρεσέ λοιπόν το cargo παντελόνι σου με ένα λεπτό πουλοβεράκι και ugg μπότες και πρόσθεσε ένα bucket hat ή έναν σκούφο ολοκληρώνοντας το outfit με τις ugg μπότες σου.

Shop the trend

Parachute παντελόνι από Zara
Αγορά εδώ!

Παντελόνι από Zara
Αγορά εδώ!

Cargo παντελόνι από Zara
Αγορά εδώ!

Παντελόνι cargo από Zara
Αγορά εδώ!

Παντελόνι cargo από Zara
Αγορά εδώ!

Cargo παντελόνι από Zara
Αγορά εδώ!

Διαβάστε περισσότερα:

10 πανέμορφα φορέματα που κάθε Fashion Girl θα θέλει να φορέσει αυτή την Άνοιξη

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα