Ορφέας Αυγουστίδης για Μαρία Τζομπανάκη: «Με τη μητέρα μου περάσαμε από πολλά στάδια»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την οικογένειά του, την πατρότητα, καθώς και για τη σχέση του με μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στη ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να

καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνεις, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί σου γονείς», είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου, περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».

Διαβάστε επίσης:

Άγρια Γη: Ο Άρης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του

Μαρία Σολωμού: Η αμηχανία της on camera, όταν ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte

Παυλίνα Βουλγαράκη: Η εξομολόγηση για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν -«Ποτέ δεν είναι αργά για να φύγεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα