Ώρες αγωνίας για τη Λένα Μαντά: Στο νοσοκομείο ο σύζυγός της

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Λένα Μαντά, καθώς ο σύζυγός της, Γιώργος, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Την πολύ δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε η ίδια η συγγραφέας μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η Λένα Μαντά εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι χρειάστηκε να μεταφέρει εσπευσμένα τον σύζυγό της στο νοσοκομείο και πλέον παρακολουθείται από τους γιατρούς. Ο ίδιος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία φαίνεται πως επιδεινώθηκαν.

Η Λένα Μαντά

γνωστοποίησε σε όσους την ακολουθούν πως οι επερχόμενες εκδηλώσεις για τα βιβλία της σε διάφορες περιοχής της Ελλάδας ακυρώνονται μιας και προέχει η υγεία του συζύγου της και θέλει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Manta Official (@lenamanta.official)

«Ζήτω συγνώμη που αναγκάστηκα να ακυρώσω τις εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη, στα Γιάννενα, Τρίκαλα και Αγρίνιο. Ο Γιώργος νοσηλεύεται από χθες στον Ευαγγελισμό όπου τον μετέφερα εσπευσμένως. Η κατάσταση του παρακολουθείται στενά δεδομένων των προβλημάτων υγείας που ήδη έχει. Ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά η Λένα Μαντά στην ανάρτησή της.

Λένα Μαντά με τον σύζυγό της, Λένα Μαντά με τον σύζυγό της,Γιώργο και τον γιο τους, Αλέξανδρο

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Αντωνοπούλου: Συγκινημένη στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ – Όσα είπε στον επίλογό της

 Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

 Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Βάπτισαν την κόρη τους – Η πρώτη φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα