Άκης Πετρετζίκης: Ανακοινώθηκε το νέο μεγάλο επαγγελματικό βήμα του

Ο Άκης Πετρετζίκης αιφνιδίασε τους θαυμαστές και τους πελάτες των καταστημάτων του, όταν αποφάσισε να κατεβάσει ρολά στα μαγαζιά εστίασης που διέθετε στην Αθήνα και να κλείσει την εταιρεία «Kitchen Lab».

Ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής ξεκίνησε να ασχολείται

με τις επιχειρήσεις το 2018, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αγία Παρασκευή και έπειτα ακολούθησαν αυτά στη Γλυφάδα και στο Σύνταγμα. Πέντε χρόνια μετά αποφάσισε ότι αυτός ο κύκλος ολοκληρώθηκε και είναι έτοιμος για τον επόμενο.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Άκη Πετρετζίκη

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί έναν πολύ μεγάλο χώρο δεξιώσεων στα Σπάτα. Η εταιρεία του αλλάζει διεύθυνση και έτσι τα γραφεία που υπάρχουν στην Αγία Παρασκευή θα μεταφερθούν στα Σπάτα.

«Πρόκειται για οικόπεδο 7-8 στρεμμάτων, μέσα στο οποίο θα χτιστούν τρία κτίρια για να μη βρέχεται ο κόσμος όταν γίνονται οι δεξιώσεις γάμου και δύο πλατό. Όλα τα γραφεία του Άκη π0υ βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή θα μεταφερθούν στα Σπάτα, όπου εκεί θα γίνονται και τα γυρίσματα και εκεί θα βρίσκεται και η καινούρια εταιρεία, Άκης Πετρετζίκης hub», ανέφερε ο δημοσιογράφος στον αέρα του ANT1.

Πριν από μερικές ημέρες, το «Πρωινό μας» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Άγγελο Βουράκη, να κάνει αποκαλύψεις.

Ο ίδιος μελέτησε τα επίσημα στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ και ανέφερε ότι η επιχείρηση «Kitchen Lab» τέθηκε σε εκκαθάριση στις 20 Ιανουαρίου του 2023, ενώ δύο μήνες μετά, στις 28 Μαρτίου, ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε την ίδρυση μιας νέας εταιρείας, η οποία έχει ως κύριο σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, catering κλπ.

Διαβάστε ακόμα:

 Σοκάρει η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ο αστυνομικός με τράβηξε από το στήθος για να με πονέσει»

 Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την επικοινωνία με τον Νίκο Μουτσινά μέσα στο νοσοκομείο

 Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Μας δείχνουν το πρόσωπο του 14χρονου γιου τους, Ανδρέα

Keywords
Τυχαία Θέματα