Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την συνέντευξη του Μάνου Παπαγιάννη στο Πρω1νό!

Ο Μάνος Παπαγιάννης χθες Τετάρτη, μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και στη Φαίη και για πρώτη φορά αποκάλυψε τη δική του εκδοχή για την καταγγελία ξυλοδαρμού που δέχτηκε από την Σοφία Παυλίδου.

Ο ηθοποιός ουσιαστικά αναίρεσε τα λεγόμενα της, τονίζοντας πως ο ίδιος έπεσε θύμα. Μάλιστα, ανέφερε πως η Σοφία Παυλίδου τον χτύπησε και πως ο Σωτήρης Καλυβάτσης δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Ο Μάνος Παπαγιάννης αρνείται τις κατηγορίες και περιγράφει τι ακριβώς συνέβη τη στιγμή του καβγά με τη Σοφία Παυλίδου

Μετά

την συνέντευξη του ηθοποιού, η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και δήλωσε στενοχωρημένη για την στάση του Μάνου Παπαγιάννη: «Παραμένω στεναχωρημένη και πολύ σοκαρισμένη. Σοκαριμένη για αυτό που έζησα και στεναχωρημένη γιατί ο Μάνος Παπαγιάννης δείχνει ή ακόμη χειρότερα δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί. Δε με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη, αντιθέτως προσπαθεί να περάσει μια άλλη εκδοχή της πραγματικότητας παρά τους αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τι συνέβη και κατέθεσαν στην αστυνομία. Εγώ θέλω να γυρίσω στη δουλειά μου μόνο όμως αν εκείνος απομακρυνθεί»!

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Keywords
Τυχαία Θέματα