Οι πιο ωραίες παραδόσεις για να ακολουθήσεις με τον αγαπημένο σου την Πρωτοχρονιά!

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το τέλος του 2019 και ήδη έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα. Νιώθεις ότι θέλεις φέτος την Πρωτοχρονιά να κάνεις κάτι διαφορετικό; Δες παρακάτω μερικές ρομαντικές παραδόσεις που μπορείς να ακολουθήσεις με τον σύντροφό σου.

#1. Λίγο πριν αλλάξει το έτος πλησίασε τον αγαπημένο σου για να σας βρει η νέα χρονιά να…φιλιέστε. Μπορεί αυτή η παράδοση να είναι πολύ παλιά και κλασική αλλά όλοι

λένε πως αν την τηρήσεις, όλη η χρονιά θα είναι γεμάτη έρωτα και όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου.

#2. Στη Νέα Υόρκη αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις, το πρώτο τραγούδ που ακούγεται με το που αλλάζι η χρονιά είναι το Auld Lang Syne. Χόρεψέ το κι εσύ με τον καλό σου με το που μπει ο νέος χρόνος.

#3. Δοκιμάστε να μαγειρέψετε μια νέα κουζίνα που δεν έχετε συνηθίσει να τρώτε! Να είστε σίγουροι πως αυτό το πιάτο θα είναι αυτό που θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας περισσότερο.

#4.Στην Ισπανία είναι παράδοση να τρως 12 σταφύλια τα μεσάνυχτα μόλις αλλάξει η χρονιά για να έχεις ευημερία όλο το έτος.

#5. Κανόνισε με τον αγαπημένο σου ένα ραντεβού…στο παγοδρόμιο! Φορέστε τα παγοπέδιλά σας και κάντε πατινάζ μέχρι να κουραστείτε!

Διαβάστε ακόμα: Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται τα Χριστούγεννα;

Χριστούγεννα στο σπίτι; Δες τι μπορείς να κάνεις με τον αγαπημένο σου!

Tα 6 σημάδια που αποδεικνύουν πως είναι ο άντρας της ζωής σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα