H make up artist της Gwynteh Paltrow αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να αποφεύγει κάθε γυναίκα άνω των 40

Κάθε γυναίκα που πλησιάζει ή έχει ξεπεράσει τα 40 σύμφωνα με τους ειδικούς βρίσκεται στην ωραιότερη και πιο παραγωγική περίοδο της ζωής της. Μπορεί να μην έχει τη φρεσκάδα της 20χρονης, τουλάχιστον όσο αφορά την όψη της επιδερμίδας αλλά είναι αρκετά ώριμη ώστε να την περιποιείται και να την αναδεικνύει με τον πιο σωστό τρόπο.

Σύμφωνα όμως με την make up artist της Gwyneth Paltrow, Jamie Greenberg υπάρχουν κάποια βασικά λάθη που κάνετε όλες οι γυναίκες της συγκεκριμένης ηλικίας τα οποία πρέπει να

σταματήσετε asap.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 3 Ιούλ, 2019 στις 3:25 μμ PDT

Λάθος 1ο: Δεν φροντίζετε σωστά την επιδερμίδα πριν από την εφαρμογή της βάσης. Ακόμη κι αν φοράτε το καλύτερο φον ντε τεν ever αν δεν είναι το δέρμα σας πλούσια και σωστά ενυδατωμένο θα έχετε cakey εφέ. Πρέπει να επιλέγετε το προϊόν ενυδάτωσης που είναι κατάλληλο για τον τύπο και της ανάγκες της επιδερμίδας σας και αν δεν μπορείτε να το βρείτε μόνες σας καλό είναι να συμβουλευτείτε την αισθητικό σας. Το βασικό ζητούμενο είναι το δέρμα σας να έχει μια φυσική λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 6 Ιούν, 2019 στις 5:00 μμ PDT

Λάθος 2ο: Λάθος τρόπος εφαρμογής. Οι περισσότερες απλώνετε το φον ντε τεν σας βιαστικά κάθε πρωί και μάλιστα με τα δάχτυλα με αποτέλεσμα να μη δίνεται την πρέπουσα σημασία στις λεπτές γραμμές ή στις πανάδες και κηλίδες. Το σωστό είναι να παίρνετε το χρόνο σας ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να απλώσετε τη βάση με το σωστό πινέλο ή με ένα νωπό beauty blender.

Λάθος 3ο: Μένετε σταθερές και πιστές σε ένα συγκεκριμένο make up look για πολλά χρόνια. Λίγο μαύρο μολύβι στο πάνω βλέφαρο, μαύρη μάσκαρα, nude κραγιόν και ροδακινί blush. Φοράτε τα ίδια ρούχα κάθε μέρα τα τελευταία 5 χρόνια. Όχι, φυσικά. Γιατί θα πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο με το μακιγιάζ σας, αναρωτιούνται οι celebrity make up artists; Κάντε μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά. Μπορείτε για παράδειγμα να αντικαταστήσετε το μαύρο μολύβι με ένα navy blue, να τονίσετε τα φρύδια σας ή να απλώσετε στα χείλη ένα κοραλί ή κόκκινο κραγιόν.

Διαβάστε ακόμη:

H celebrity make up artist Lisa Eldridge και η Victoria Beckham σας δείχνουν πως θα αποκτήσετε το πιο chic Christmas party look (video)

Μην ψάχνετε άλλο για κονσίλερ γιατί εδώ είναι ένα από τα καλύτερα ever

Keywords
Τυχαία Θέματα