Οι διασημότεροι λογαριασμοί μόδας του Instagram ξεχωρίζουν το στυλ της Φαίη μας και ανεβάζουν φωτογραφίες της!

Δεν αγαπάμε μόνο εμείς τις εμφανίσεις της Φαίης μας αλλά και οι μεγαλύτεροι και διασημότεροι λογαριασμοί μόδας στο instagram που συχνά φιλοξενούν φωτογραφίες της με πολλά κολακευτικά σχόλια.

Ναι, πολλές φορές το look of the day της Φαίης μας – οι εμφανίσεις δηλαδή που κάνει καθημερινά στο Πρω1νό- φιγουράρει σε… ακριβοθώρητα προφίλ με εκατομμύρια followers και γίνεται σημείο αναφοράς και… αντιγραφής από όλα τα κορίτσια που παίρνουν το θέμα του στυλ

στα σοβαρά και θέλουν να υπερέχουν από το μέσο όρο.

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν οι λογαριασμοί των: streetstyle_london, be_classy_, the_most_stylish, style_to_follow, fashion_styles_inspiration -σίγουρα τους περισσότερους από αυτούς τους ακολουθείτε και εσείς για να ενημερώνεστε για όλα όσα συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο της μόδας.

Η Φαίη μας σήμερα δημοσίευσε στο instagram stories, τις σχετικές αναρτήσεις θέλοντας να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διαδικτυακούς της φίλους. Τέλος να σας αναφέρουμε πως για τις άψογες εμφανίσεις της Φαίης μας, υπάρχει μια dream team που εργάζεται πυρετωδώς και αποτελείται από τον στυλίστα Βαγγέλη Ζάχο, την μακιγιέζ Γωγώ Νικηφοράκη, τον κομμωτή Δημήτρη Στράτο και την φωτογράφο Μαρία Ντελάκου.

Δείτε τις εικόνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα