ΓΙΑΤΙ; Σπάραξαν τα τρία παιδιά της Ειρήνης Λαγούδη στο τελευταίο «αντίο» (χθες) στη μητέρα τους που βρέθηκε νεκρή μέσα στο Ι.Χ. της

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓΙΑΤΙ; Σπάραξαν τα τρία παιδιά της Ειρήνης Λαγούδη στο τελευταίο «αντίο» (χθες) στη μητέρα τους που βρέθηκε νεκρή μέσα στο Ι.Χ. τηςΠέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 17:09

❱❱ Αγνωστο παραμένει αν πήγε μόνη της στην περιοχή
❱❱ Αιθάλη ανιχνεύτηκε στους πνεύμονες της 44χρονης

Από την
Εύα Παπαδάτου

Με δάκρυα στα μάτια και ψελλίζοντας «γιατί;», συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου συνόδευσαν χθες

το πρωί στην τελευταία κατοικία της τη 44χρονη χήρα Ειρήνη Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη Μυρτιά Τριχωνίδας Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Κλαίγοντας με λυγμούς, τα τρία παιδιά της ακολουθούσαν το φέρετρο μέσα στο οποίο βρισκόταν η πρόωρα χαμένη μητέρα τους και, πέφτοντας στην αγκαλιά δικών τους ανθρώπων, ζητούσαν μάταια απαντήσεις για το κακό που τους βρήκε, μια και τα αίτια που την οδήγησαν στον θάνατο παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Το εσωτερικό του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κατοχής και το προαύλιο είχαν πλημμυρίσει με κόσμο που ακόμα αναρωτιέται τι ακριβώς συνέβη και η χαμογελαστή και γεμάτη όρεξη για ζωή Ειρήνη έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Τα κομμάτια του παζλ δεν έχουν ενωθεί και πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, καθώς ούτε η νεκροτομή έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι η Ειρήνη Λαγούδη εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων που προήλθαν από την καύση πετρελαίου, καθώς ανιχνεύτηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς.

Εξάλλου, στο σημείο βρέθηκε ένα μπιτόνι με πετρέλαιο. Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκαν τραύματα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο ούτε παρατηρήθηκαν κακώσεις στο κεφάλι ή σημάδια στραγγαλισμού. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια που την οδήγησαν στον θάνατο θα δοθούν από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Σενάρια

Η υπόθεση έχει πολλά σκοτεινά σημεία, αφού παραμένει άγνωστο αν τελικά η γοητευτική χήρα πήγε στη Μυρτιά Τριχωνίδας Θέρμου μόνη της και αν προηγουμένως είχε συναντηθεί με κάποιον. Το σίγουρο είναι ότι τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με τον αδελφό της να είναι πεπεισμένος ότι η Ειρήνη έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης, αφού ήταν άνθρωπος που έκανε σχέδια για το μέλλον, δεν είχε οικονομικά προβλήματα και αγαπούσε τα παιδιά της. Από την άλλη, τα δύο αποχαιρετιστήρια sms που έστειλε σε συγγενή της και στον παντρεμένο γιατρό με τον οποίο διατηρούσε σχέση στο παρελθόν δίνουν άλλη πτυχή στη μυστηριώδη υπόθεση.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα