Ο Τούρκος παραγωγός αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη: Ποιο είναι το επόμενο show που θα αναλάβει στην Ελλάδα;

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή του Πάσχα η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή της ”Survivor πανόραμα” και είχε ετοιμάστε για το τηλεοπτικό κοινό πολλές εκπλήξεις!

Πέρα από τις συνεντεύξεις με τους τελευταίους παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι επιβίωσης η Ελεονώρα έκανε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τον Τούρκο παραγωγό και καναλάρχη Acun Ilicali! Μπορεί να έγινε η αρχή με το Survivor

ο ίδιος όμως αποκάλυψε στην γνωστή παρουσιάστρια τα σχέδια του για τα επόμενα show που πρόκειται να επιμεληθεί στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα είπε: «Θα ξεκινήσουμε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και πραγματικά πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα. Το είχατε κάποια χρόνια πριν, αλλά θα το κάνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Με περισσότερη ενέργεια μέσα στο πρόγραμμα και καλούς διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Θα βρούμε Έλληνες από όλο τον κόσμο. Από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αμερική, την Αυστραλία. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στον κόσμο, όπως Τούρκοι. Άλλη μία ομοιότητα. Και οι δύο χώρες είναι σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ελληνικά ταλέντα στον κόσμο. Θα βρούμε αυτά τα ταλέντα. Επίσης έχουμε ένα μυστικό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα, αλλά μπορώ να πω ότι με τον κύριο Αλαφούζο έχουμε πολύ καλή επαφή και ίδια νοοτροπία σχετικά με το κανάλι και νομίζω ότι ο ΣΚΑΙ θα είναι μια καλή πρόταση για ανθρώπους που θέλουν να ψυχαγωγηθούν πέρα από το Survivor»

Δείτε περισσότερα στη συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελεονώρα Μελέτη απαντάει σε αυτούς που την κατηγόρησαν για τη συνέντευξη με τον Χανταμπάκη: «Δεν ήθελα να είμαι ανθρωποφάγα»

The post Ο Τούρκος παραγωγός αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη: Ποιο είναι το επόμενο show που θα αναλάβει στην Ελλάδα; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα