Αισιοδοξία για το Μega: Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για το κανάλι της Μεσογείων!

Τα σχέδια για την επαναλειτουργία του Mega πολλά, κανένα όμως από αυτά δε φαίνεται να είναι άμεσα υλοποιήσιμο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret ο σχεδιασμός που γίνεται και δείχνει ότι θα υλοποιηθεί έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός καναλιού με καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα, λίγα δελτία ειδήσεων και καθόλου εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό θα προχωρήσουν σε απολύσεις προσωπικού από τον χώρο της ενημέρωσης και θα ενισχύσουν το ψυχαγωγικό κομμάτι!

Σύμφωνα

με το ρεπορτάζ στα τέλη Απριλίου αναμένεται οριστικά η κατάθεση του επιχειρηματικού σχεδίου για τη διάσωση του Μega ενώπιον των τραπεζών και των μετόχων, οι βασικές όμως κατευθύνσεις έχουν διατυπωθεί όπως η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η επιμήκυνση υποχρεώσεων.

Παρόλα αυτά στοιχεία όπως το brand του καναλιού, η υψηλής αξίας ταινιοθήκη καθώς και το ήδη υπάρχον προσωπικό γεμίζουν με αισιοδοξία σχετικά με το μέλλον του καναλιού. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το κοινοπρακτικό δάνειο περιορίστηκε στα 80 εκατ. ευρώ και η εικόνα της εταιρείας είναι πιο καθαρή, αφού μέσα σε έναν χρόνο αποπληρώθηκαν 20 εκατ. ευρώ στους λογαριασμούς των factors και 18 εκατ. ευρώ σε κεφάλαιο και τόκους με επιτόκιο 9%. Η διαφορά του επιτοκίου της αγοράς (3%) αντιστοιχεί στα 3/4 της μηνιαίας μισθοδοσίας του Mega.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρισμός ”βόμβα”: Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια!

Πώς πέρασαν το Πάσχα τους οι Έλληνες celebrities;

The post Αισιοδοξία για το Μega: Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις για το κανάλι της Μεσογείων! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα