Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντάει για τη γυμνή φωτογραφία της συζύγου του – Πώς αντέδρασε η Σίσσυ μετά την ανάρτηση;

Μαραντίνης και Χρηστίδου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι εικόνες γίνονται αντικείμενο συζήτησης στα Μέσα.

Μια ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη έκανε τα social media να πάρουν φωτιά καθώς δημοσίευσε μια γυμνή φωτογραφία της Σίσσυς στο μπάνιο και της είπε με τον τρόπο αυτό ”Χρόνια Πολλά” για τη γιορτή της. Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους εξήγησε: «Δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία γιατί ήταν μία ωραία φωτογραφία και την είχα ξεχάσει και την θυμήθηκα και την χρησιμοποίησα για να της πω “χρόνια πολλά”», ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η σύζυγός του έβαλε τα γέλια όταν την είδε.

Σε όσους επέκριναν το hashtag #MILF απάντησε: «τα hashtags μου, αν με ακολουθείτε, έχουν πάντα μία δόση χιούμορ» και πρόσθεσε: «μα, MILF είναι η Σίσσυ! Οι φαντασιώσεις είναι δημιουργημένες εδώ και καιρό, δεν χρειάζεται να τις δημιουργήσω εγώ!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντάει για τη γυμνή φωτογραφία της συζύγου του – Πώς αντέδρασε η Σίσσυ μετά την ανάρτηση; appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα