Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: «Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα…»

Ο Σπύρος Σούλης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor. O γνωστός παρουσιαστής ανέφερε σχετικά με το πρώτο Survivor πως οι προμήθειες που τους είχε δώσει η παραγωγή κράτησαν 12 μέρες ενώ από εκεί και έπειτα δεν υπήρχε τίποτα άλλο για να φάνε πέρα από έντομα και ζώα.

Εξομολογήθηκε μάλιστα πως έψαχναν διαρκώς για φαγητό ενώ έφτασαν στο σημείο να φάνε μέχρι και

βόα. Ο Σπύρος έφτασε πολύ κοντά στον τελικό του παιχνιδιού ενώ δηλώνει: ”Δεν το μετάνιωσα που πήγα αλλά δεν θα το ξανά έκανα”.

Μάλιστα ο πρώην παίκτης του Survivor προχώρησε και σε μια αποκάλυψη: ”Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα, πηγαίνανε δύο κάθε λίγο και τσακωνόντουσαν, έτρεχε η κάμερα στον τσακωμό, φεύγαμε εμείς από το πλάι. Και είδε, η Ορθούλα νομίζω, καρπούζια και βούτηξε τα καρπούζια, τα έβαλε κάτω από τη μπλούζα της και έρχεται έτσι, ντε και καλά ότι πονούσε η κοιλιά της, και παραπατάει και πέφτει επάνω σε έναν και έτσι όπως πέφτει ζουμπάν τα καρπούζια και άρχισαν να τρέχουν παντού τα καρπούζια”.

Πως σχολίασε η ομάδα του Πρω1νού τις δηλώσεις του;

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: «Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα