«Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

Η Ανθή Βούλγαρη ταξίδεψε στην Σκιάθο και μίλησε με τους κατοίκους του νησιού για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μάλιστα βρήκε τον κολλητό φίλο του Ντάνου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ”Φτιάξε καφέ να στα πω” για τα όσα παρακολουθεί να συμβαίνουν στο Survivor και για την προσωπικότητα του φίλου του.

Ο Κωνσταντίνος Κανταράκης είπε συγκεκριμένα: «Ο Γιώργος είναι λεβεντιά καμαρωτή, μάγκας κι ομορφόπαιδο! Είναι αλτρουιστής, είναι

ψυχάρα, είναι φοβερό παιδί! Ένα σκυλάκι να περπατάει και να πέσει στο λιμάνι, θα πηδήξει μέσα να το βγάλει. Τον παρακολουθώ στο παιχνίδι κι έχει πολύ μεγάλο πόλεμο από όλους. Δεν ξέρω τι κλίκες είναι εκεί μέσα, από την αρχή ήθελαν να τον φάνε. Ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Είναι αληθινό το παιδί. Τσαντίζεται γιατί είναι στο αίμα του. Θέλει να τα δίνει όλα και στο τέλος να νικήσει. Όταν δεν του βγαίνει, τρελαίνεται!».

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για τους άλλους παίκτες του παιχνιδιού: «Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε πολλές γυναίκες! Ερχόταν εδώ, 10 – 15 γυναίκες τη βδομάδα! Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Κλίκα! Να πιάσει τον έναν, να πιάσει τον άλλον… Είναι αντρίκια πράγματα αυτά; Έτσι είναι οι άντρες;».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα