Αυτή η σχέση θα κρατήσει; Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πραγματικά!

Ποια ζώδια ταιριάζουν με ποια;

ΚΡΙΟΣ
Δεν είσαι από αυτούς που ρίχνουν τους τόνους στη σχέση και θέλεις ο άλλος να τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και να σου δίνει την αξία που σου αρμόζει. Η αδιαφορία είναι για εσένα η αρχή του τέλους, όπως και τα ψέμα που σε βγάζει από τα ρούχα σου.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Πολύ καλός είναι ο συνδυασμός με ζώδια του ίδιου στοιχείου, της φωτιάς όπως

τα Λιοντάρια και οι Τοξότες καθώς μια τέτοια σχέση έχει πάθος και ένταση κάτι που σας είναι απαραίτητο.
Τα πιο φευγάτα και ονειροπόλα ζώδια όπως οι φιλόδοξοι Δίδυμοι και οι αεικίνητοι Υδροχόοι ξυπνούν το ενδιαφέρον σας και βρίσκεται εύκολα κοινό πεδίο και κοινούς στόχους, καθώς ο ένας θαυμάζει τον άλλον. Μια καλή προοπτική είναι και η σχέση με αποφασιστικούς Ζυγούς, καθώς ο ένας μπορεί να συμπληρώσει όμορφα τον άλλον.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Δύσκολη είναι η επικοινωνία και η αλληλοκατανόηση με τα ζώδια της γης, όπως ο Αιγόκερως, ο Παρθένος και ο Ταύρος. Ένας Κριός τους φαίνεται πραγματικά ακατανόητος!

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι άνθρωπος της σταθερότητας και του προγράμματος, αγαπάς την καλή ζωή και σου αρέσει ο άλλος να μοιάζει να ακολουθεί τους ρυθμούς σου και πάνω από όλα να τους σέβεται. Η ασφάλεια είναι τα πάντα για εσένα, αλλά μαζί έρχεται και η φιλοδοξία σου για μια όλο και καλύτερη καθημερινότητα. Θέλεις ο άλλος να σε προσέχει και να δείχνει το ενδιαφέρον του με κάθε τρόπο.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζεις πολύ με ζώδια του ίδιου στοιχείου, της γης, όπως οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι που έχουν και αυτοί ανεπτυγμένο το αίσθημα της επιθυμίας για ασφάλεια και σταθερότητα.
Πολύ καλή είναι η ερωτική σχέση με ζώδια πλούσια σε συναίσθημα και πάθος όπως είναι οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι. Το πάθος και η ερωτική διάθεση του Σκορπιού σε ξεσηκώνει και σε συναρπάζει.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Δύσκολη είναι η επικοινωνία με ζώδια πιο ζεμανφού και ασταθή όπως οι Τοξότες και οι Κριοί, αλλά και οι ξεροκέφαλοι Λέοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σας αρέσει να γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να εισπράτεττε τον θαυμασμό των άλλων. Επίσης, αγαπάτε οι άλλοι να γίνονται σύμμαχοι και όχι τροχοπέδι στις επιδιώξεις και τα όνειρά σας, αλλά σας κάνει καλό να έχετε και κάποιον να σας προσγειώνει. Έχετε ωραίο λόγο και είστε επικοινωνιακοί.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζετε πολύ με τα ζώδια της φωτιάς. Αγαπάτε την αισιοδοξία και το πείσμα των Τοξοτών, ενώ σας αρέσει η ανεξαρτησία που έχουν γιατί δεν γίνονται φορτικοί. Οι Λέοντες και οι Κριοί είναι επίσης μια καλή περίπτωση για εσάς, καθώς σας ξυπνούν το ενδιαφέρον και σας ξεσηκώνουν.
Οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ζώδια του ίδιου στοιχείου με εσάς, του αέρα, που είναι πιο εσωτερικοί και με μυαλό που δουλεύει σε πολλές ταχύτητες είναι ζώδια που σας κατανοούν και δεν σας καταπιέζουν.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Συνήθως σας τρομάζει ο ορθολογισμός των Ταύρων, ενώ με τους Σκορπιούς πολύ δύσκολα θα βρείτε κώδικες συνεννόησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε συναισθηματικοί, εσωτερικοί και κάποιες φορές μοιάζετε απόμακροι και κλειστοί. Όταν όμως νιώσετε ασφάλεια και οικειότητα ξυπνάει ένας άλλος σας εαυτός. Έχετε φιλοδοξία και πείσμα και σας αρέσει να νιώθετε πως είστε το κέντρο του σύμπαντος για το σύντροφό σας.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζετε πολύ με τα άλλα ζώδια του νερού, όπως οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, καθώς έχετε εντίστοιχο τρόπο σκέψης και μπορείτε να επικοινωνήσετε με άνεση. Αγαπάτε τη σταθερότητα που έχουν τα ζώδια της γης. Οι Παρθένοι και οι Ταύροι σας δίνουν συναισθηματική ασφάλεια και δεν σας ξαφνιάζουν δυσάρεστα με παρορμητισμούς. Οι Αιγόκεροι είναι πολύ οργανωτικοί και ηγετικοί και αυτό σας γοητεύει.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Δύσκολη είναι η σχέση με τους ανεξάρτητους και ταξιδιάρηδες Τοξότες, αλλά και με τους Κριούς που νιώθετε πως δεν σας καταλαβαίνουν και αυτό σας δημιουργεί συναισθηματική ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ
Δυναμικοί, με πάθος, ερωτικοί, θέλουν να ζουν τη στιγμή και δεν αγαπούν τη δέσμευση, αλλά όταν τους έρθει κατακούτελα όλα αλλάζουν. Τα λιοντάρια αγαπούν να νιώθουν το κέντρο του σύμπαντος –ειδικά όταν αυτό έχει να κάνει με το άλλο τους μισό.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Μια σχέση με βάθος και προοπτικές είναι αυτή με τα άλλα ζώδια της φωτιάς, καθώς ο Λέων ταιριάζει πολύ με Τοξότες και Κριούς, γιατί και εκείνοι αγαπούν τις σχέσεις με εντάσεις, ενώ δεν γίνονται καταπιεστικοί. Θαυμάζουν το μυαλό των Διδύμων και των Ζυγών που είναι δημιουργικοί και φιλόδοξοι και δεν επαναπαύονται. Τους αρέσει η αίσθηση της πρόκλησης που αγαπούν και τα λιοντάρια. Καλή είναι η ένωση και με Υδροχόους καθώς είναι ευφάνταστοι και εγκεφαλικοί και δεν μπλοκάρονται από ανόητα «πρέπει» όταν κυριαρχήσει το πάθος.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Οι Ταύροι τους τρομάζουν γιατί τους δημιουργούν ένα αίσθημα καταπίεσης, ενώ οι Ιχθύες είναι υπερβολικά συναισθηματικοί και αυτό οδηγεί σε ατελείωτες κρεβατομουρμούρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ οργανωτικοί και τελειομανείς κάτι που ισχύει από τη δουλειά και τον εαυτό σας, μέχρι τη σχέση σας. Θέλετε το άλλο σας μισό να είναι αυτό που έχετε ονειρευτεί, έτσι αν και η δέσμευση δεν σας τρομάζει δύσκολα βρίσκετε τον άνθρωπο που θεωρείτε κατάλληλο για να περάσετε τη ζωή σας. Είστε πολύ απαιτητικοί.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζετε πολύ με τα ζώδια του ίδιου στοιχείου, της γης, όπως οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι. Οι Ταύροι σας δημιουργούν το αίσθημα ασφάλειας που σας είναι τόσο απαραίτητο και σας κάνουν να νιώθετε μοναδικοί, αφού τρέφουν με θαυμασμό το εγώ σας. Οι Αιγόκεροι, πάλι, είναι πιο δυναμικοί και σας ξεσηκώνουν, παρασύροντάς σας σε ένα κυνήγι εξέλιξης που σας γοητεύει. Οι Καρκίνοι αγγίζουν την πιο ευαίσθητη πλευρά σας και αυτό σας κάνει να γίνεστε πιο συναισθηματικοί δημιουργώντας ένταση και δίνοντας ουσία στη σχέση, ενώ οι Σκορπιοί με τον ερωτισμό τους σας ξεσηκώνουν. Οι Ιχθύες, πάλι, έχουν ένα μυστήριο που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον ενώ εκείνοι θαυμάζουν το πόσο γερά στέκεστε στα πόδια σας.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Με Τοξότες ενώ μπορεί να υπάρξει πάθος, δύσκολα θα υπάρξει συνεννόηση, ενώ οι Λέοντες σας φαίνονται υπερβολικά εγωκεντρικοί και τελικά η σχέση έχει συνήθως δυσκολίες και προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά ανεξάρτητοι και στη λογική «ανήκω σε μένα και τα όνειρά μου», όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα πολύ συντροφικό ζώδιο που έχει ανάγκη από μια σταθερή σχέση στη ζωή του, καθώς ολοκληρώνει την ύπαρξή του. Μπορεί να καθίσει σε μία σχέση ακόμα κι αν νιώθει πως αυτή φτάνει στο τέλος της, γιατί φοβάται τη μοναξιά και την αποσταθεροποίηση, αλλά όταν φεύγει, το κάνει με εκρηκτικό τρόπο.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζει με τα άλλα ζώδια του αέρα, όπως οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι, αλλά και με άλλους Ζυγούς καθώς κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος και έχουν καλή επικοινωνία. Επίσης, δεν έχουν αυτό το αίσθημα καταπίεσης και «πρέπει» που τους κουράζει στα ζώδια της γης (Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους) και τελικά τους απομακρύνει. Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η σχέση ενός Ζυγού με έναν Τοξότη, καθώς κανένας από τους δύο δεν θα πλήξει ποτέ. Οι Λέοντες επίσης, με τον ηγετικό τους χαρακτήρα, κερδίζουν το θαυμασμό του Ζυγού και ανάβουν αυτή τη σπίθα που οδηγεί σε μια καθόλου πληκτική ερωτική σχέση. Μπορεί ο παρορμητισμός του Κριού στην αρχή κάποιους Ζυγούς να τους φοβίζει, όμως στο τέλος τους κερδίζει και μπορεί να δημιουργηθεί ένας ερωτικός δεσμός με πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Τα ζώδια της γης, όπως οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ταύροι νιώθεις πως σε καταπιέζουν και σε περιορίζουν, κάτι που σε τρελαίνει. Με τους Σκορπιούς μπορεί να υπάρχει ένταση στη σεξουαλική ζωή, αλλά δεν υπάρχει συναντίληψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λένε πως είναι ένα από τα πλέον σεξουαλικά και παθιασμένα ζώδια, κάτι που αυτομάτως δημιουργεί ερωτηματικά για το πόσο πιστός μπορεί να είναι ένας σύντροφος Σκορπιός. Η αλήθεια είναι, όμως, διαφορετική, γιατί όταν ένας Σκορπιός αποφασίσει να δοθεί το κάνει ολοκληρωτικά και με όλο του το είναι. Το θέμα είναι ποιος θα καταφέρει να τον κερδίσει.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζει πολύ με τα άλλα ζώδια του νερού όπως Ιχθύες και Καρκίνους. Με τους Ιχθείς τους δένει το συναίσθημα και η ένταση στα συναισθήματα, όπως και αυτός ο διαισθητικός τρόπος που και οι δύο αντιμετωπίζουν τη ζωή. Με τους Καρκίνους συγκινεί τους Σκορπιούς πως συνήθως παίζουν οι ίδιοι πιο ηγετικό ρόλο στη σχέση, αν και αυτό στην πορεία μπορεί και να αντιστρέφεται. Οι Σκορπιοί τα πάνε περίφημα και με τα ζώδια της γης, καθώς τους παρέχουν μια συναισθηματική ασφάλεια. Οι Αιγόκεροι ωθούν έναν Σκορπιό να εξελιχθεί στην καριέρα του, ενώ οι Παρθένοι τους βοηθούν να γίνουν πιο εκδηλωτικοί, αλλά τους τρέφουν και τον εγωισμό τους. Οι Ταύροι πάλι, χαρίζουν σε έναν Σκορπιό αίσθημα ασφάλειας που, αν και δεν του πολυφαίνεται, του είναι απαραίτητο.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Με τους Κριούς δυσκολεύονται να συνεννοηθούν, ενώ οι Λέοντες έρχονται πολύ εύκολα σε προστριβή με ένας Σκορπιό, γι’ αυτό αυτές οι σχέσεις είναι δύσκολες. Το ίδιο και με Τοξότες που είναι λίγο στον κόσμο τους και δεν τροφοδοτούν το εγώ ενός Σκορπιού όσο αυτός θα ήθελε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τους αρέσει να μαθαίνουν και να γνωρίζουν διαρκώς νέα πράγματα, ενώ έχουν την τάση να παραμένουν μέσα τους πάντα παιδιά. Οι Τοξότες μισούν το αίσθημα της καταπίεσης και του περιορισμού, αλλά αν τους αφήσεις να νιώσουν ελεύθεροι μπορεί να είναι αιωνίως πιστοί.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ένας Τοξότης ταιριάζει με τα ζώδια της φωτιάς, όπως και με άλλους Τοξότες. Ο Κριός του φαίνεται σαρωτικός και ενδιαφέρον, ο Λέοντας δημιουργικός και φιλόδοξος, αν και κάποιες φορές υπερβολικά εγωιστής. Ταιριάζει πολύ με το απέναντί του ζώδιο, τους Διδύμους, καθώς αλληλοσυμπληρώνονται και η τρέλα του ενός τροφοδοτεί την ταξιδιάρικη ψυχή του άλλου. Επίσης τους ενώνει αυτή η παιδική τρέλα που διατηρούν ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Θετική είναι και η έκβαση μιας σχέση με άλλα τα ζώδια του αέρα, τους συντροφικούς Ζυγούς που δημιουργούν σε έναν Τοξότη αίσθημα ασφάλειας, αλλά και τους Υδροχόους που είναι χαοτικοί ώρες ώρες στο συναίσθημα, αλλά οργανωτικοί στη ζωή και φιλόδοξοι, συμπαρασύροντας σε αυτό ένας Τοξότη.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Με τους Παρθένους μπορεί να υπάρχει πάθος, αλλά δεν υπάρχει συνεννόηση, ενώ με τους Αιγόκερους υπάρχουν διαφορετικά «θέλω» που τελικά τους απομακρύνουν. Με τους Ταύρους οι Τοξότες έρχονται σε κόντρες εύκολα και δεν τους δημιουργούν το αίσθημα ασφάλειας που για έναν Ταύρο είναι απαραίτητο για να έχει μια σχέση διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στοχοπροσήλωση είναι η λέξη που χαρακτηρίζει έναν Αιγόκερο που συνήθως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Έχει όνειρα για τη ζωή του, τα οποία κυνηγά και αγαπά να έχει μια σταθερή και σοβαρή σχέση που να τον στηρίζει και να τον αγαπά.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζει πολύ με τα άλλα δύο ζώδια της γης, τους Ταύρους και τους Παρθένους, γιατί χαρακτηρίζονται εξίσου από σταθερότητα, οργάνωση και στόχους, ενώ ειδικά οι ταύροι έχουν μια πολύ δυναμική προσωπικότητα που εξιτάρει τους Αιγόκερους. Τα ζώδια του νερού είναι εξίσου ένας καλός συνδυασμός με Αιγόκερους. Οι Ιχθύες έχουν μια ρομαντική προσωπικότητα που τους γοητεύει, οι Σκορπιοί πάλι έχουν ένα μυστήριο και μια διεκδικητική προσωπικότητα που τους κερδίζει. Οι Καρκίνοι μπορεί ώρες, ώρες να γίνονται υπερβολικά συναισθηματικοί, αλλά αυτό κάνει έναν Αιγόκερο να αισθανθεί ασφάλεια και τελικά τον γοητεύει.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Δύσκολα θα αντέξει τον παρορμητισμό ενός Κριού, ενώ η συνεχής κόντρα με ένας Λέοντα σπάνια αφήνει να ευδοκιμήσει η σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η οικογένεια είναι όνειρο ζωής, αλλά είναι ταυτόχρονα μια απόφαση που ένας υδροχόος δύσκολα θα πάρει, καθώς αγαπά την ελευθερία του και του αρέσει να δίνει προτεραιότητα στην προσωπική του εξέλιξη. Παρόλα αυτά ένας υδροχόος που αποφασίζει να δεσμευτεί μπορεί να είναι πολύ πιστός. Αν κάτι του γυρίσει το μάτι, κάνει υπομονή, αλλά όταν αυτή εξαντληθεί μπορεί εύκολα να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζει με τα άλλα ζώδια του αέρα, τους Διδύμους και τους Ζυγούς. Στους Διδύμους τον κερδίζει το πόσο εύστροφοι και καλοί συζητητές είναι όπως και το γεγονός πως έχουν όραμα και φιλοδοξίες. Στους Ζυγούς αγαπούν την ανάγκη τους για συντροφικότητα καθώς τους κάνει να νιώθουν ξεχωριστοί, παρόλο που δεν είναι καταπιεστικοί. Με έναν Τοξότη η σχέση ενός Υδροχόου δεν θα είναι ποτέ βαρετή, καθώς ο ένας παρασύρει τον άλλον να δοκιμάσει νέα πράγματα, ενώ η σχέση με έναν Κριό κρύβει απρόοπτα και εντάσεις που πυροδοτούν το πάθος χωρίς να απομακρύνουν το ζευγάρι. Πολύ καλή είναι και η χημεία με Λέοντες, καθώς και οι δύο έχουν δυνατό εγώ, αλλά και δυνατό συναίσθημα που βρίσκει κώδικες επικοινωνίας.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Δύσκολη είναι η σχέση ενός Υδροχόου με Αιγόκερους, καθώς νιώθουν πως τους κρατούν πίσω, αλλά και με Ιχθύες που εξαρτώνται υπερβολικά από τους Υδροχόους και αυτό μοιάζει να φέρνει ανισότητα στη σχέση και να κουράζει.

ΙΧΘΥΕΣ
Ένας Ιχθύς δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς του είναι δύσκολο να ανοιχτεί πραγματικά και να εκδηλώσει όλα όσα αισθάνεται αν πρώτα δεν αισθανθεί ασφάλεια. Έχει μια δόση κυκλοθυμισμού στις αντιδράσεις του, αλλά όταν βρει έναν άνθρωπο που ταιριάζει πραγματικά γίνεται συντροφικός και είναι πιστός σύντροφος.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ
Ταιριάζει με τα άλλα ζώδια του νερού, τους συναισθηματικούς Καρκίνους που τους δημιουργούν σταθερότητα, αλλά και τους ερωτικούς Σκορπιούς που τους ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τους κάνουν πιο εκφραστικούς και επικοινωνιακούς. Επίσης έχουν μια δυνατή σχέση με τα ζώδια της γης. Τους Αιγόκερους που τους δημιουργούν θαυμασμό και πάθος, αλλά και με τους Ταύρους που τους χαρίζουν ασφάλεια και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Πολύ καλή είναι η επικοινωνία και με Παρθένους, οι οποίοι έχουν μια πιο ηγετική θέση στη σχέση και κάνει τους Ιχθύες να νιώθουν στο επίκεντρο της προσοχής.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Οι φευγάτοι Τοξότες και οι παρορμητικοί και κυκλοθυμικοί Κριοί, μπορεί να τρελάνουν ένα ψαράκι, έτσι σπάνια μια τέτοια σχέση έχει μεγάλη διάρκεια.

The post Αυτή η σχέση θα κρατήσει; Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πραγματικά! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα