Ο Πάνος Ζάρλας έπεσε θύμα διάρρηξης! Η φωτογραφία με τη σπασμένη τζαμαρία

Είναι γεγονός πως ο Πάνος Ζάρλας είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. Ο Πάνος, που τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Power Of Love καθημερινά αναρτά διάφορα στιγμιότυπα από τη μέρα του. Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν μοιράζεται μόνο τα καλά, αλλά και τις δυσκολίες

που προκύπτουν.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Zarlas (@panos_zarlas) στις 18 Νοέ, 2018 στις 3:38 πμ PST

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στο οποίο συμμετείχε, αποφάσισε να κάνει μια επιχειρηματική κίνηση και να ανοίξει ένα μαγαζί. Ωστόσο, δεν πρόλαβε καλά καλά να το χαρεί και έπεσε θύμα διάρρηξης. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος.

Για το γεγονός μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στην κοινωνική πλατφόρμα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από την σπαραλιασμένη πόρτα.

«Ευχαριστούμε για το Χριστουγεννιάτικο δώρο σας. Ελπίζουμε η ταμειακή να σας άρεσε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ζάρλας στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο:

Δείτε ακόμη: Γ. Τσαλίκης: Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη όταν ο πατέρας του μπηκε στο χειρουργείο «Πήγα σε λάθος άνθρωπο και του φώναζα “μπαμπά μου”»

Keywords
Τυχαία Θέματα