Ο οίκος Dior φέρνει την επανάσταση και αποκαλύπτει τα πάντα για τα προϊόντα

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς, ο Dior εκπληρώνει με υπευθυνότητα το ρόλο του ως πρωτοποριακή μάρκα που προωθεί την αλλαγή από το 1947. Σε μια εποχή, που τα πρότυπα ομορφιάς εξελίσσονται ραγδαία, ο Οίκος έχει αποφασίσει να γνωστοποιεί τα πάντα.

Από τον Φεβρουάριο του 2022, στον ιστότοπο Dior.com, θα γνωστοποιούνται και θα επεξηγούνται οι συνθέσεις των προϊόντων ομορφιάς του Οίκου σε ό,τι αφορά: το ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης, τα ενεργά συστατικά, την προέλευση και τις

μεθόδους καλλιέργειας των εμβληματικών συστατικών φυσικής προέλευσης του Οίκου, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων μετασχηματισμού τους, την περιβαλλοντική επίπτωση και τη συσκευασία.

Για μέγιστη διαφάνεια, τα διάφορα συστατικά ταξινομούνται σε κατηγορίες, επεξηγούνται και αναφέρονται με βάση τα οφέλη τους.

Αυτή η ολοένα πιο διαφανής προσέγγιση συμπληρώνει τις υφιστάμενες πληροφορίες και βοηθά τους πελάτες του Οίκου.
Η ομορφιά είναι ένα βιβλίο που γράφεται εδώ και αιώνες από γενιά σε γενιά.

Είναι ένα «έργο» το οποίο οι μεγάλες γαλλικές μάρκες οφείλουν να ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο και να εξηγούν πλέον με διαφάνεια στους «αναγνώστες» τους. Το νέο κεφάλαιο αυτής της ιστορίας με την υπογραφή του Οίκου Dior είναι «Η ομορφιά ως παρακαταθήκη με απόλυτη διαφάνεια».

Για να κατανοήσουν καλύτερα τις προσδοκίες των γυναικών και των ανδρών ανά τον κόσμο, το 2021 τα ερευνητικά εργαστήρια του Οίκου Dior πραγματοποίησαν μια εκτενή μελέτη μεταξύ 1500 καταναλωτών προϊόντων πολυτελείας στη Γαλλία, στην Κίνα και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο επίκεντρο ενός κόσμου που αλλάζει, ο Οίκος Dior ρώτησε: Ποιες είναι οι ανάγκες, οι επιθυμίες και οι ανησυχίες τους; Ποιες είναι οι προσδοκίες τους από τα καλλυντικά του μέλλοντος;

Σε αυτές τις τρεις χώρες, σε όλες τις ηλικίες 18 έως 75 ετών, προκύπτουν ξεκάθαρα δύο βασικά θέματα που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών:

– η υγεία, κυρίως σε σχέση με την ασφάλεια των προϊόντων που καταναλώνουμε ή/και χρησιμοποιούμε στο δέρμα μας

– και ο σεβασμός του περιβάλλοντος (φαινόμενο του θερμοκηπίου και ρύπανση).

Ο Οίκος Dior έχει αποφασίσει να γνωστοποιεί και να επεξηγεί τη σύνθεση κάθε προϊόντος, κάτω από την περιγραφή του, στο ηλεκτρονικό κατάστημα dior.com.

Εκεί αναγράφονται πληροφορίες για την προέλευση και τις μεθόδους καλλιέργειας των εμβληματικών συστατικών φυσικής προέλευσης του Οίκου, καθώς και τα βασικά στοιχεία που αφορούν τον οικολογικό σχεδιασμό της συσκευασίας των προϊόντων.

Οι πληροφορίες αυτές σας επιτρέπουν να επιλέγετε με βεβαιότητα τη σύνθεση που θέλετε να έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας και τα προϊόντα που θέλετε να έχετε στη ζωή σας.

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται ήδη σχεδόν 1.000 προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ και αρώματα, ενώ θα προστίθενται επίσης τα νέα προϊόντα που θα λανσάρονται.

Ο Οίκος Dior δεσμεύεται να ενημερώσει σταδιακά ολόκληρο τον κατάλογο των προϊόντων του και να τον εμπλουτίσει με αυτές τις πληροφορίες, οι οποίες θα μεταφραστούν σε όλες τις γλώσσες. Τα έγγραφα θα είναι επίσης διαθέσιμα μέσω κωδικού QR πάνω στη συσκευασία των νέων προϊόντων που θα λανσαριστούν.

Ρίξε μία ματιά:

Dior Couture Show: Τα trends που ξεχωρίσαμε και τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια αυτής της κολεξιόν

To iconic foundation του οίκου Dior, Forever, αλλάζει! Τι το κάνει να ξεχωρίζει τόσο;

Keywords
Τυχαία Θέματα