Άγιος Βαλεντίνος: Το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου θα σου χαρίσει τα πιο τέλεια μαλλιά!

Πλησιάζει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όσο κι αν δεν θέλεις να πιστέψεις σε αυτόν το μόνο σίγουρο είναι ότι συνιστά μία ημέρα απόλυτα αφιερωμένη σε ό,τι εσύ αγαπάς.

Είτε πρόκειται να κάνεις ένα δώρο στον αγαπημένο σου είτε περιμένεις ένα δώρο από αυτόν, είτε θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, στα μαλλιά σου ας πούμε, είτε στην κολλητή σου – με την οποία είναι τέλεια ιδέα να περάσεις αυτή την ημέρα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Θα γιορτάσεις!

Και επειδή

εμείς θέλουμε να είσαι και σούπερ όμορφη αλλά και να έχεις τα πιο τέλεια μαλλιά, σου παρουσιάζουμε (χειροκρότημα! και τύμπανα)… το Steampod!

Τώρα ήρθε η ώρα να σου αναλύσουμε απόλυτα για ποιο λόγο θεωρούμε ότι το Steampod είναι το καλύτερο εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να έχεις υγιή αλλά και πάντα περιποιημένα μαλλιά.

Έπειτα επιλέγεις αν θα αφήσεις αυτό το άρθρο – τυχαία- ανοιχτό στον υπολογιστή προκειμένου να το διαβάσει το αγόρι σου και να πιάσει το μήνυμα ή αν θα ανοίξεις καινούργια καρτέλα και θα πατήσεις ”προσθήκη στο καλάθι”, κάνοντας την πιο σωστή και συνετή επιλογή δώρου είτε για τον εαυτό σου είτε για την κολλητή σου, που λέγαμε πιο πάνω.

Tι είναι το Steampod;

Μιλάμε για το πιο πρωτοποριακό σύστημα styling μαλλιών της L’Oréal Professionnel Paris που φέρνει την επανάσταση στον χώρο της περιποίησης και της διαμόρφωσης των μαλλιών.

Συγκεκριμένα, επειδή σίγουρα θα έχεις ήδη ακούσει αρκετά γι’ αυτό, να σε ενημερώσουμε ότι μιλάμε για το Steampod 3.0, την 3η γενιά του αρχικού πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια γυναίκες.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο καινούργιος και πιο ελαφρύς και λεπτός σχεδιασμός του, που περιλαμβάνει περιστρεφόμενο καλώδιο με περιστροφή 360° προσφέροντας εξαιρετική ευελιξία και ευκολία.

Επιπλέον, το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό ακόμα και για ταξίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L’Oréal Professionnel Paris (@lorealpro)

Τι μπορείς να πετύχεις με το Steampod;

Για αρχή, με το Steampod σου σαν σύμμαχο μπορείς να αποκτήσεις γρήγορα και άμεσα είτε απόλυτα ίσια και τιθασευμένα μαλλιά είτε ένα τέλειο χαλαρό wavy look που ταιριάζει σε κάθε στυλ γυναίκας αλλά και περίστασης.

Το πιο σημαντικό όμως πλεονέκτημά του είναι το γεγονός ότι δουλεύει με την δύναμη του ατμού, ώστε να μην καίει και αφυδατώνει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα με τις πλάκες διπλής τεχνολογίας και την έξυπνη ρύθμιση θερμοκρασίας χαρίζει ένα απόλυτα λείο αποτέλεσμα με ελάχιστη φθορά.

Συγκεκριμένα, με την χρήση του παρατηρείς έως και 91% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών, κάτι που σαν ποσοστό μπορεί να μην σου λέει τίποτα αλλά αν μπορούσαν τα μαλλιά σου να μιλήσουν τώρα θα χειροκροτούσαν.

Να αναφέρουμε πόσο σημαντική είναι η πειθαρχία των μαλλιών, που πλέον σου παραχωρούν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά και η εντυπωσιακή τους φυσική κίνηση μαζί με την ασύγκριτη λάμψη.

Σε αυτό βοηθάει πάρα πολύ η ενσωματωμένη αποσπώμενη χτένα που παράλληλα με το styling χτενίζει τα μαλλιά και δεν τους επιτρέπει να μπλέκονται μεταξύ τους και να φριζάρουν.

Για να ενισχύσεις τα οφέλη περιποίησης και να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, συνιστάται η χρήση του SteamPod 3.0 σε συνδυασμό με τα προϊόντα περιποίησης SteamPod για αποτελεσματική προστασία των μαλλιών κατά το ίσιωμα, προσφέροντας επανόρθωση και ενδυνάμωση, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη διαδικασία ισιώματος.

Tι προτείνουμε λοιπόν; Επιλογή Νο1, να οργανώσεις την τέλεια βραδιά με τη φίλη σου και με το Steampod 3.0 παρέα να πετύχετε τα πιο photo worthy looks με έμπνευση από το Pinterest!

Eπιλογή Νο2, να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις το πιο τέλειο χτένισμα λίγο πριν το ρομαντικό σου ραντεβού. Και επιλογή Νο3 να το πάρεις για εσένα και για τα μαλλιά σου.

Aναζήτησε το SteamPod 3.0 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online.

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’ Oréal Professionnel Paris και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!

Αυτό είναι το λάθος που κάνετε οι περισσότερες με τα μαλλιά σας το βράδυ!

Πώς να κουρέψεις τα μαλλιά σου για να δείχνεις νεότερη

Keywords
Τυχαία Θέματα