Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που χρωστάει ένα ”ευχαριστώ” στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής, με έντονη εξομολογητική διάθεση, μίλησε στην Πένυ Θωμοπούλου και το People για την επαγγελματική του πορεία, το κόψιμο των Ξαναδέστε τους αλλά και τη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε δηλώσει στο παρελθόν πως η συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον είχε στείλει στον ψυχολόγο. Τι λέει πλέον που, όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις τους έχουν φτιάξει και μια συνεργασία θα μπορούσε να βρεθεί στον δρόμο τους;

«Τώρα

που πέρασαν τα χρόνια, λέω «να είναι καλά», γιατί μπορεί να με έστειλε στον ψυχολόγο αλλά παράλληλα μου άνοιξε ένα νέο κόσμο. Μήπως τελικά πρέπει να του πω «ευχαριστώ»; Με τον Γρηγόρη περνάω καλά. Γνωρίζω την προσωπικότητά του και εκείνος τη δική μου. Εγώ γελάω πολύ με τον Γρηγόρη κι εκείνος με αφήνει να τον τρολάρω χωρίς να παρεξηγείται. Αυτό είναι σπουδαίο και σίγουρα βγάζει ένα ωραίο τηλεοπτικό αποτέλεσμα», αποκαλύπτει ο γνωστός παρουσιαστής.

The post Ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο λόγος που χρωστάει ένα ”ευχαριστώ” στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα