Τζένη Μελιτά: Ο απίστευτος τρόπος που αντέδρασε μόλις δέχτηκε την πρόταση για το Πρω1νό!

Η Τζένη Μελιτά, το χαρούμενο κορίτσι του Πρω1νού, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο people και μίλησε για τη Φαίη μας, την κολλητή της Μαντώ Γαστεράτου αλλά και την αντίδραση της όταν την πήραν τηλέφωνο για το Πρω1νό!

«Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ήμουν σε μια πρόβα στο θέατρο, και μάλιστα υπήρχε απόλυτη ηρεμία όταν χτύπησε το κινητό μου, το οποίο δεν είχα βάλει στο αθόρυβο. Το σήκωσα και ήταν από τον ANT1.

Μου είπαν “Tζένη, θα είσαι στην ομάδα του Πρω1νού”. Δεν έχω ξανατσιρίξει, ουρλιάξει, χοροπηδήσει στη ζωή μου πιο πολύ», λέει και προσθέτει: «Θέλω να τα πηγαίνω καλά και να είμαι απόλυτα σωστή. Μου αρέσει αυτή η πλευρά του χαρακτήρα μου, που είμαι τόσο επιμελής. Είναι η πιο πετυχημένη εκπομπή στην τηλεόραση και εγώ είμαι εκεί στο 100% μου. Κάθε πρωί φεύγω από το σπίτι μου με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου».

Για τη Φαίη μας αποκαλύπτει: «Μπαίνει το πρωί και λέει μια “καλημέρα” σε όλους όσοι δουλεύουν για την εκπομπή, τόσο αληθινή που γεμίζει φως ο χώρος. Είναι πολύ ήρεμη, από τους πιο cool ανθρώπους που έχω γνωρίσει, και ταυτόχρονα καταπληκτική στη δουλειά της. Τη θαυμάζω πολύ. Είναι σχολείο να δουλεύεις δίπλα στη Φαίη».

Τέλος για την κολλητή της Μαντώ Γαστεράτου εξομολογείται: «Είναι πανέμορφη, εντελώς ακομπλεξάριστη και νιώσαμε αμέσως πολύ άνετα μεταξύ μας. Είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι, όμως η μία συμπληρώνει την άλλη». Όπως μου λέει, δεν έχει πολλές φίλες, γιατί ήταν πάντα το κορίτσι που προτιμούσε να κάνει παρέα με αγόρια, γεγονός που έρχεται σε αντίφαση με την πολύ θηλυκή της πλευρά. «Έχω μία κολλητή φίλη από τη Νομική και τη Μαντώ. Μπορεί να είμαι κοκέτα, αλλά θα δω μπάσκετ στην τηλεόραση και θα κάνω αθλητικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο μου. Αυτό που δεν αντέχω στις γυναικείες φιλίες είναι το κουτσομπολιό».

The post Τζένη Μελιτά: Ο απίστευτος τρόπος που αντέδρασε μόλις δέχτηκε την πρόταση για το Πρω1νό! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα