Ο hairstylist της Jennifer Aniston αποκαλύπτει το treatment που κάνει η star στο σπίτι κάθε Κυριακή!

Από την εποχή του θρυλικού “The Rachel haircut” (του hairstyle που υιοθέτησε η Jennifer Aniston στα μέσα της πρώτης σεζόν των Friends και που προκάλεσε παγκόσμια υστερία) μέχρι σήμερα, τα μαλλιά της εξακολουθούν να κρατούν το ζωντανό το ενδιαφέρον των beauty addicts, για την υγεία, την ποιότητα και

τη λάμψη τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Ο celebrity hair stylist Chris McMillan, ο οποίος είναι “υπεύθυνος” και για το “The Rachel” look, φροντίζει τα μαλλιά της Aniston για πάνω από 20 χρόνια, και φυσικά ξέρει όλα τα μυστικά φροντίδας στα οποία οφείλεται αυτή η υπέροχη εικόνα τους.

Σε συνέντευξή του αποκάλυψε την αγαπημένη θεραπεία της star, που κάνει κάθε Κυριακή στο σπίτι, ανελειπώς: “Η Aniston κάνει κάθε εβδομάδα μια θεραπεία βαθιάς θρέψης και επανόρθωσης, κυρίως με την μάσκα μαλλιών Living Proof Restore Repair Mask- ενώ κάνει μανικιούρ και παρακολουθεί το 60 minutes στην τηλεόραση”, είπε ο McMillan.

Αν και πρόκειται για μάσκα που θέλει μόλις 10 λεπτά για να δράσει, η πρωταγωνίστρια του Morning Show την αφήνει για μία ώρα, και το αποτέλεσμα είναι λεία, ενυδατωμένα, λαμπερά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan)

Υπάρχει όμως ένα ακόμα μυστικό, μία κίνηση haircare που κάνει μία φορά το μήνα: όπως εξήγησε ο McMillan, μετά τη μάσκα κάνει απολέπιση στην επιδερμίδα του κεφαλιού με το T.L.C. Happi Scalp Scrub της Drunk Elephant (μόλις ήρθε και στην Ελλαδα, αποκλειστικά στο www.sephora.gr). “Κάνουμε αυτό το scrub μία φορά το μήνα για να απομακρυνθούν τυχόν υπολείμματα από τα προϊόντα styling και να δημιουργηθεί ένα υγιές περιβάλλον για την ανάπτυξη των μαλλιών, χάρη στα ήπια οξέα που περιέχει αυτό το προϊόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drunk Elephant (@drunkelephant)

Όμως, πέρα από τα συγκεκριμένα προϊόντα φροντίδας που σίγουρα είναι top, αφού είναι δοκιμασμένα και εγκεκριμένα τόσο από την Aniston όσο και από τον κορυφαίο hair expert, το απόλυτο μυστικό πίσω από τα υπέροχα μαλλιά της είναι “η συνέπεια και η αφοσίωση που δείχνει στη φροντίδα τους”, εξήγησε ο Chris McMillan και πρόσθεσε: “Είναι συνεπής με το τριμάρισμα, με τις ανταύγειες, με τα facials – προσέχει πολύ τον εαυτό της”.

Πηγή φωτό: Instagram/jenniferaniston , Instagram/friends, Instagram/mrchrismcmillan, Instagram/drunkelephant

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Irina Shayk: Πού βρίσκει τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς;

Το παράκανες με το blush; Δες 3 τρόπους να διορθώσεις το λάθος σου ASAP!

Jennifer Garner: Η beauty συνήθεια που μαθαίνει από τώρα στα παιδιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα