Survivor: Αποχώρησε ο James Καφετζής – Ξέσπασε σε κλάματα ο Νίκος Μπάρτζης

Το βράδυ της Τρίτης, η Μπλε ομάδα του Survivor έχασε για ακόμα μια φορά την ασυλία και οδηγήθηκε σε ψηφοφορία.

Από την κάλπη προέκυψε ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο James Καφετζής, ενώ στην συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης υπέδειξε ως υποψήφια την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αν και στην κάλπη είχε

ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη.

Ωστόσο ο James Καφετζής έκανε την ανατροπή και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

«Όπως έχεις πει το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θέλω να προσθέσω μια ακόμα. Είμαι εδώ 5 μήνες περίπου. Σωματικά έχω εξαντληθεί. Το πρόβλημα που έχω και στη μέση μου, η δισκοκήλη δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω αυτό θέλω στο 100% . Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω, το μυαλό μου, με τον καιρό αρχίζω και το χάνω, επειδή έχω ρουφηχτεί από το παιχνίδι τόσο πολύ. Οι σκέψεις, μου, τα όνειρά μου αφορούν το Survivor, μέχρι κι εσένα έχω δει στο όνειρό μου Γιώργο», είπε αρχικά ο παίκτης απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιανό.

Νιώθω ότι αρχίζω να ξεχνάω αναμνήσεις από την έξω ζωή. Είναι κάτι που αρχίζει να με αγχώνει. Το μυαλό μου είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω και το σέβομαι. Επειδή νιώθω ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Έχω περάσει πολλά και με έχει στηρίξει ο κόσμος. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το Survivor έχει έρθει σε ένα τέλος για εμένα.

Όπως έχετε καταλάβει όλοι, σκέφτομαι πολύ και έχω αυτές τις σκέψεις εδώ και ένα μήνα. Το έχω φιλτράρει πολύ. Αν παραμείνω δεν θα μπορώ να αποδώσω 100%. Να σκέφτεσαι μόνο το παιχνίδι και να ξεχνάς πράγματα από την κανονική σου ζωή….», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο James Καφετζής εξηγώντας πως πλέον η πολύμηνη παραμονή στο ριάλιτι έχει επηρεάσει ό,τι πιο πολύτιμο έχει, το μυαλό του, πέρα από την υπόλοιπη σωματική κούραση.
Δείτε την ανακοίνωση του James Καφετζή:

Ο Νίκος Μπάρτζης ξέσπασε σε κλάματα με την απόφαση του James Καφετζή καθώς οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και αυτός ο αποχωρισμός ήταν δύσκολος.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως εφόσον ο James πήρε αυτή την απόφαση, δεν θα συνεχιστεί η διαδικασία των υποψηφιοτήτων για αυτή την εβδομάδα και επομένως ο Κόρο και η Μαριαλένα είναι ασφαλείς.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κυκλοφορούσε με το μποξεράκι του Σάκη Κατσούλη -Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Δείτε βίντεο με το μήνυμα που έστειλε

Τζούλη Αγοράκη: «Πέρυσι είχα μια περιπέτεια με καρκίνο του μαστού…»

Keywords
Τυχαία Θέματα