Ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο – Σε ποιά ταινία θα παίξει;

Έχει δοκιμάσει τον εαυτό του στον ρόλο του παρουσιαστή στο ”World Party” και ”στο Δρόμο” και οι προσπάθειές του στέφθηκαν με επιτυχία! Ήρθε η ώρα λοιπόν να δοκιμαστεί και σε κάτι διαφορετικό.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζεται να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο σε μια ταινία όπου θα υποδυθεί τον εαυτό του. Σύμφωνα με την Τεριάννα Παππά και το ρεπορτάζ στην Espresso ο γνωστός παρουσιαστής θα συμμετέχει στο καστ της ταινίας Bachelor

2! Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης υποδύεται το πρόσωπο που οργανώνει το bachelor party του φίλου του Μελέτη Ηλία που παντρεύεται.

Η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα αναφέρει στην εφημερίδα: «Είναι εξαιρετικός. Είναι πολύ καλό παιδί και παρότι είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ως ηθοποιός ήταν πολύ συνεργάσιμος και ακολουθούσε πιστά ό,τι του έλεγε ο σκηνοθέτης».

Στο σίκουελ της ταινίας το 2016 πρωταγωνιστούν και πάλι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Νίκος Βουρλιώτης, ενώ στο καστ προστίθεται ο απολαυστικός Τόνι Σφήνος. Τα γυρίσματα αρχίζουν το ερχόμενο Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα