Προβλέψεις Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Τα θέματα υγείας και οτιδήποτε σας βοηθά να αισθάνεστε καλύτερα οργανωμένα είναι σήμερα στην κορυφή για εσάς. Στην πραγματικότητα σήμερα, οι άνθρωποι μιλούν για σας για κάποιο λόγο. Ίσως θαυμάζουν ότι είστε εργατικοί και επίμονοι!

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Σήμερα είναι η μέρα σας Ταύροι! Αυτός είναι ένας υπέροχος παιχνιδιάρικος, δημιουργικός χρόνος για σας. Σήμερα, συγκεκριμένα, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό, διεγερτικό και συναρπαστικό γιατί θέλετε κάποια περιπέτεια και μια ευκαιρία να μάθετε κάτι

νέο. Ειδικότερα, θα αγαπήσετε να ταξιδέψετε.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Τα οικογενειακά θέματα αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα τώρα. Μερικοί από εσάς ασχολούνται με τις εργασίες και την επισκευή έργων που πρέπει να γίνουν. Σήμερα μπορείτε να χαράξετε την οικονομική ή πρακτική υποστήριξη για να το κάνετε αυτό πραγματικότητα. Ευτυχώς, οι επικοινωνιακές δεξιότητές σας είναι πολύ καλές!

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Αυτός είναι πολύ δημοφιλής και γρήγορος χρόνος για εσάς, επειδή κάνετε σύντομα ταξίδια, μιλάτε σε όλους και ζυγίζετε μια φιλόδοξη λίστα για να κάνετε. Σήμερα η Σελήνη είναι απέναντι από το ζώδιο σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα ακούτε τους γύρω σας με προσοχή.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Τα χρήματα και τα οικονομικά είναι εμφανή για το ζώδιο σας αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι σας θα είναι δίπλα σε ότι και αν κάνετε. Εργαστείτε σκληρά για να κερδίσετε τα χρήματά σας. Αλλά με σύνεση για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Αυτή είναι μια καλή μέρα για εσάς. Για αρχή, ο Ήλιος βρίσκεται σε Παρθένο και η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, τον πλησιέστερο σας ζώδιο της γης. Αυτό σημαίνει ότι όλα είναι υποβαθμισμένα. Οι άνθρωποι είναι συνεταιριστικοί. Και σήμερα είναι χαλαροί και διασκεδαστικοί όλοι γύρω σας.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Μην πιέζετε τον εαυτό σας σήμερα. Ηρεμήστε. Εργαστείτε σκληρά και η επιτυχία θα έρθει. Στην ιδανική περίπτωση, μπορείτε να εργαστείτε στο σπίτι και να διατηρήσετε ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Δεν χρειάζεται να κρύβεστε από τίποτα σήμερα: απλά θέλετε να είστε μόνοι σας.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Αυτός είναι ένας ισχυρός και δημοφιλής χρόνος για εσάς, γι ‘αυτό και η αλληλεπίδρασή σας με άλλους θα σας ωφελήσει. Να βγείτε και να είστε φιλικοί! Μοιραστείτε τους μελλοντικούς στόχους σας με κάποιον για να λάβετε τα σχόλιά σας. Σήμερα θέλετε μια ουσιαστική σχέση με κάποιον – ας ελπίσουμε ότι θα το βρείτε.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Βρίσκεστε ψηλά επειδή ο Ήλιος βρίσκεται κοντά σε εσάς. Αυτό είναι καλό, διότι φέρνει σε σας ένα κολακευτικό φως, γι ‘αυτό και εντυπωσιάζετε τους άλλους ακόμα κι αν δεν κάνετε κάτι ιδιαίτερο. (Έχει σημασία να γνωρίζετε.) Επικεντρωθείτε σε θέματα χρημάτων σήμερα.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε νέες εμπειρίες. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την ιατρική, το νόμο, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια – ναι, να ταξιδέψετε κάπου διαφορετικά! Έχετε το πλεονέκτημα σήμερα επειδή η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας. Παίξτε τις κινήσεις σας.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Νιώθεις την επιθυμία να μείνεις για λίγο μόνος και να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Και αυτό είναι εντάξει. Δεν μπορείτε να είστε σε όλα τα πράγματα σε όλους τους ανθρώπους όλη την ώρα. Παρ ‘όλα αυτά, με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας, θα απολαύσετε να μιλάτε με κάποιον με ζεστό τρόπο.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Αυτή μπορεί να είναι μια ιδανική μέρα για μια ομιλία από καρδιά σε καρδιά με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και σας επηρεάζει σε ένα βαθμό η γνώμη του. Γιατί να μην φτάσετε στο κατώτατο σημείο, έτσι ώστε να καθαρίσει το δρόμο για το πώς θέλετε να προσεγγίσετε το μέλλον σας; Μην βρίσκεστε στο σκοτάδι και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.
Από την Αντιγόνη Θάνου

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα κατακτήσεις τον ρομαντικό άντρα Καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα