Ο Φιλιππόπουλος αποκλειστικά στο Faysbook: ”Είναι λάθος να νομίζει ο κόσμος ότι ο Αρναούτογλου είναι…”

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος αποχώρησε από το Nomads και βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης της ομάδας Ζούγκλα μίλησε στο faysbook.gr για όσα βίωσε στο παιχνίδι επιβίωσης του ANT1.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι συμπαίκτες του τον χαρακτήρισαν αρνητικά. Ο Φώτης αρκείται να πει: ”Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Εγώ θα απέφευγα τους χαρακτηρισμούς

για ανθρώπους που έχω γνωρίσει λίγες ημέρες. Δεν τους γνωρίζω για να τους χαρακτηρίσω. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, να είναι καλά”.

Την ημέρα της αποχώρησής του αγωνίστηκε με τη Νατάσα Καλογρίδη και πολλοί τηλεθεατές αμφισβήτησαν τη νίκη της καθώς φάνηκε στην κάμερα πως καθόταν σε σημείο μη επιτρεπτό από τους διαιτητές. Ο Φώτης που αγωνιζόταν δίπλα της το παρατήρησε; ”Μπορεί να φαίνεται στην κάμερα ότι κάθεσαι δίπλα αλλά εκείνη την στιγμή πονάς και είναι δύσκολα. Δεν είναι και ο ρόλος μου του διαιτητή. Είμαι ένας απλός παίκτης πάνω στο Ντα Βίντσι, ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα. Υπάρχουν διαιτητές που είναι δική τους αρμοδιότητα. Πραγματικά δεν είδα κάτι γιατί δεν είναι η δουλειά μου να κάνω κάτι τέτοιο. Πάντως είναι λάθος να νομίζει ο κόσμος ότι ο Γρηγόρης είναι ο διαιτητής. Μπορεί να φαίνεται έτσι για λόγους τηλεοπτικούς αλλά υπάρχουν 2-3 διαιτητές από την παραγωγή οι οποίοι είναι κάτω”, εξηγεί.

Τέλος του ζητήσαμε να μας πει ποιον παίκτη θα ήθελε να δει νικητή από κάθε ομάδα. Για την ομάδα της Φωτιάς διάλεξε τον Νίκο Αναδιώτη ενώ για τον Ωκεανό βρέθηκε ανάμεσα στον Ζαμπίδη και τον Παπαδόπουλο. Από τη δική του ομάδα πιστεύει πως θα ξεχωρίσει η Ζάχου ή ο Βασιλάκος. Παρόλα αυτά τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα