Ο Δημήτρης Στράτος μας λέει πως θα αντιγράψουμε το wet look της Kim Kardashian

Ο Δημήτρης Στράτος είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα τα ΥΠΕΡΟΧΑ χτενίσματα της Φαίης! Είναι το πιο γλυκό αγόρι του Πρω1νού και μοναδικός επαγγελματίας. Σήμερα μας έδειξε live πως θα αντιγράψουμε τις κοτσίδες αλα Survivor (δες εδώ το vιdeo) και αφού τελείωσε τρέξαμε να τον προλάβουμε! Θέλαμε να μας εξηγήσει πως θα αντιγράψουμε αυτό το χτένισμα της Kim Kardashian

χωρίς να μοιάζουμε με… βρεγμένα γατάκια και φυσικά μας έδωσε τα φώτα του και οδηγίες βήμα-βήμα.

«Είναι τόσο εύκολο, αλήθεια κορίτσια μου γλυκά! Είναι και ιδανικό για το καλοκαίρι! Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμε τα μαλλιά με πιστολάκι. Κάνετε ένα wet look, βάζετε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, λάμψεις στα ζυγωματικά και έτοιμες!». Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… «Ξεκινάς φυσικά με βρεγμένα, λουσμένα μαλλιά» μας είπε και συνέχισε: «Έπειτα περνάς μια κρέμα διαμόρφωσης ειδικά αν έχεις λεπτά μαλλιά. Μετά χτενίζεις προς τα πίσω με τα δάχτυλα για ένα natural αποτέλεσμα» και αν έχεις χοντρά μαλλιά; Τι γίνεται; Αναρωτηθήκαμε «Αν έχεις χοντρά μαλλιά πηγαίνεις απευθείας στο gel. Βοηθά τα χοντρά μαλλιά να σταθούν καλύτερα» μας είπε ο Δημήτρης.

Ζελε, L’ Oreal Professionnel, Wet Domination Extreme Splash

Αφού καλύψαμε το πάνω μέρος των μαλλιών, περάσαμε στο κάτω… «Για το φυσικό αυτό σπάσιμο της Κim μπορείς να φτιάξεις ένα αλατόνερο μόνη σου γεμίζοντας ένα βαποριζατέρ νερό και ρίχνοντας μέσα 2 κουταλιές της σούπας χοντρό αλάτι και μερικές σταγόνες λάδι για τα μαλλιά. Ανακινείς καλά και ψεκάζεις. Όσο ψεκάζεις μπορείς να τσαλακώνεις τις τούφες για να αποκτήσουν σχήμα ή μπορείς να ψεκάσεις και να τις πλέξεις σε μικρά κοτσιδάκια για δημιουργηθούν κύματα» μας είπε και συνέχισε… «Φυσικά μπορείς να πάρεις ένα έτοιμο αλατόνερο για μαλλιά».

«Αυτό ήταν όλο! Είναι ίσως το πιο εύκολο χτένισμα!» είπε τελειώνοντας και έχει ΤΟΣΟ δίκιο! Εμείς βάλαμε στην λίστα μας για το σούπερ μάρκετ το χοντρό αλάτι (λατρεύουμε τα DIY), ευχηθήκαμε στην Δημήτρη καλό Σαββατοκύριακο και φύγαμε για να δοκιμάσουμε τις συμβουλές του!

Διάβασε ακόμα:

H τραγωδία των καλοκαιρινών πρέπει να τελειώσει εδώ

Ας μιλήσουμε λίγο για τα μαλλιά της Lily Collins sτις Κάννες

Όλα όσα χρειάζεσαι για την παραλία βρίσκονται σε ένα τσαντάκι!

The post Ο Δημήτρης Στράτος μας λέει πως θα αντιγράψουμε το wet look της Kim Kardashian appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα