Πρωταγωνίστρια της σειράς ”Ταμαμ” … Παντρεύτηκε!

Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε και την αγάπησε από τη συμμετοχή της στις σειρές ”Ταμαμ” και ”Η λέξη που δεν λες” ενώ την ιδιαίτερη ευαισθησία και αδυναμία της στα παιδιά την καταλαβαίνουμε σε κάθε της συνέντευξη.

Ο λόγος για την Νεφέλη Κουρή που παντρεύτηκε με τον σύντροφο της Γιώργο Καπλανίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής με πολιτικό γάμο. Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ η Νεφέλη κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό

People: «Είμαι έξι μηνών έγκυος και θα γεννήσω τον Αύγουστο. Για μένα το να φέρεις στη ζωή ένα παιδί είναι κάτι πρωτόγνωρο, ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά. Θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για αυτό το παιδί. Συγκλονίζομαι στη σκέψη ότι κάποιες γυναίκες φέρνουν στον κόσμο ένα μωρό χωρίς να έχουν τα απολύτως βασικά. Είναι η πρώτη φορά που είμαι μέρος μιας τέτοιας κοινωνικής δράσης. Έχω σπουδάσει ψυχολογία και στο παρελθόν, που είχα μεγαλύτερη ενασχόληση με το αντικείμενο, προσπάθησα να βοηθήσω στο ΚΕΘΕΑ κάνοντας μαθήματα σε παιδιά χωρίς να αμείβομαι, πράγμα που θα ήθελα να ξανακάνω. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι στον κόσμο, θα ήθελα να μη γίνεται πουθενά πόλεμος. Δεν μπορώ να αντέξω ούτε τη σκέψη ότι κάποιο παιδί υποφέρει».

The post Πρωταγωνίστρια της σειράς ”Ταμαμ” … Παντρεύτηκε! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα