Ο Χρήστος Λούλης αποκαλύπτει: «Με έχει σώσει πολλές φορές από το να γίνω ρεζίλι»

Ο Χρήστος Λούλης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Φώτη Σερργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης live συνέντευξη.

Κατά την είσοδό του γνωστού ηθοποιού στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, ωστόσο, οι παρουσιαστές τρελάθηκαν με το ντύσιμό του, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Λούλης να δέχεται διθυραμβικά στυλιστικά σχόλια. Τότε, ο ίδιος τόνισε πως ακούει τις συμβουλές της συζύγου του, Έμιλυς

Κολιανδρή, όσον αφορά τη μόδα.

Όσα είπε ο Χρήστος Λούλης στον αέρα της ΕΡΤ

«Μου αρέσει να αγοράζω ρούχα αλλά όχι να ξημεροβραδιάζομαι. Τις περισσότερες φορές έχω κάνει τυχαία κάποια βόλτα στα μαγαζιά, μπορεί να δω κάτι στην βιτρίνα μπαίνω στο μαγαζί τα δοκιμάζω και τα παίρνω.

Συνήθως πάω με τη γυναίκα μου και αγοράζω πράγματα. Εκείνη μου λέει ότι πρέπει να την συμβουλεύομαι για κάποια πράγματα. Την ακούω γιατί με έχει σώσει πολλές φορές και επίσης έχει πολύ ωραίο γούστο», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Και συνέχισε: «Μου έχει τύχει να ετοιμαστώ και καθώς φεύγω με βλέπει και μου λέει “Συγγνώμη έτσι θα πας; Αυτό με αυτό δεν πηγαίνει. Θα γίνεις ρεζίλι”».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες στιγμές για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: Πέθανε ο πατέρας της

Μαρία Μπακοδήμου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Γεια σου» -Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της στον ANT1

Keywords
Τυχαία Θέματα