Νίκος Καρβέλας: Κλείνει σήμερα τα 72 – Η throwback φωτογραφία της Άννας Βίσση

18:37 8/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Νίκος Καρβέλας έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο γνωστός συνθέτης κλείνει τα 72 και όπως ήταν φυσικό η Άννα Βίσση θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσω των social media.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε σε instastory μια throwback φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Νίκο Καρβέλα προφανώς από την περίοδο που ήταν ακόμα μαζί. Εκείνη κοιτά χαμογελαστή τον φακό, ενώ εκείνος είναι αφοσιωμένος σε αυτό που παρακολουθεί.

“8/9…. μια ωραία ημερομηνία”, έγραψε η Άννα Βίσση πάνω στη φωτογραφία.

Όπως είχε αναφέρει πριν από λίγους μήνες η Άννα Βίσση με αφορμή το τραγούδι “Ξανά”, που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας και πρώτη φορά τραγούδησε ο Σάκης Ρουβάς το 1994, για το άλμπουμ του “Αίμα, Δάκρυα και Ιδρώτας”, η σχέση τους είναι καρμική.

“Ο Νίκος κι εγώ, εμείς, μια αγάπη υπερβολική σε μια σχέση καρμική. Το τραγούδι γράφτηκε από εκείνον για μας όταν χωρίσαμε και τώρα το τραγουδάμε μαζί εννοώντας κάθε του λέξη. Με αγάπη για τους «ομοιοπαθείς» ”, είχε γράψει η Άννα Βίσση που ερμήνευσε το συγκεκριμένο τραγούδι μαζί με τον Νίκο Καρβέλα.

@annavissiofficial

Once in a lifetime … Ο Νίκος κι εγώ , εμείς , μια αγάπη υπερβολικη σε μια σχέση καρμική . Το τραγούδι γράφτηκε απο εκείνον για μας όταν χωρίσαμε και τωρα το τραγουδάμε μαζί εννοώντας κάθε του λέξη Με αγάπη για τους « ομοιοπαθείς»

original sound – annavissiofficial Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια: Η σπάνια φωτογραφία του 15χρονου γιου τους που ανέβασε η Σοφία Καρβέλα

Keywords
Τυχαία Θέματα