Ο απόλυτος Fall συνδυασμός που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου

Κάθε σεζόν υπάρχουν κάποια key κομμάτια που δε θέλουμε να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας. Σήμερα σου έχουμε έναν από τους πιο hot συνδυασμούς που θα φορέσεις από τώρα μέχρι και τον χειμώνα.

Ο Fall συνδυασμός που έχουμε λατρέψει


Ποια είναι τα key κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ώστε να είσαι έτοιμη για τις πιο κρύες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα;

#1. Δερμάτινη φούστα

Όλα τα δερμάτινα κυριαρχούν αυτή τη σεζόν και υπόσχονται να μας χαρίσουν υπέροχες

στιλιστικές στιγμές. Μια δερμάτινη φούστα μέχρι τη μέση της γάμπας ή μια δερμάτινη καπαρντίνα είναι τέλειες επιλογές που μπορείς να κάνεις αυτή τη σεζόν.

#2. Slouch boots

Το πόσο λατρεύουμε τις slouch boots αυτό το φθινόπωρο δε λέγεται! Αν έχεις σκοπό να προσθέσεις ένα ζευγάρι μπότες στην παπουτσοθήκη σου τότε σου προτείνω να ενδώσεις στη συγκεκριμένη τάση. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση!

#3. Πουλοβεράκια σε παστέλ τόνους

Τρεις είναι οι χρωματικές παλέτες στις οποίες θέλουμε να επενδύσουμε φέτος: παστέλ, γήινοι τόνοι και bold αποχρώσεις. Ωστόσο όσο είμαστε ακόμα στο φθινόπωρο θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με παστέλ χρώματα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου στα ύψη.

#4. Oversized bags

Μπορεί τα mini bags να εξακολουθούν να είναι τάση αλλά το ίδιο ισχύει και για τις oversized τσάντες που θα τις κρατήσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας.

#5. Statement σκουλαρίκια

Τα αγαπημένα Bottega Veneta σκουλαρίκια έχουν γίνει viral και όλο και περισσότερα brands προσπαθούν να τα αντιγράψουν και να δημιουργήσουν παρόμοια σχέδια. Σε online καταστήματα θα βρεις αμέτρητα σχέδια σε κάθε είδους budget για να ενισχύσει και άλλο το φθινοπωρινό σου στιλ.

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα