Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική ζωή του, ενώ δεν θα γινόταν να μην ερωτηθεί για τους Πυξ Λαξ.

Αναμφίβολα, οι Πυξ Λαξ αποτελούν μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες της Ελλάδας,

που έγραψαν ιστορία με τα τραγούδια τους, τα οποία εξακολουθούν να ακούγονται μέχρι σήμερα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, λοιπόν, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα γιατί διαλύθηκε η αγαπημένη μπάντα.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποκαλύπτει γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

«Εμείς, όταν σταματήσαμε το 2004 σαν μπάντα, σταματήσαμε πολύ συνειδητά, ξέροντας ότι προσωπικά δεν θα είχαμε τον ίδιο κόσμο κι όντως δεν τον είχαμε. Γενικά, μόνοι μας δεν είχαμε τον κόσμο και την ανταπόκριση που είχαμε με τους Πυξ Λαξ. Αυτό το ξέραμε από την αρχή, όταν σταματούσαμε την μπάντα», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ, εκείνος απάντησε με ειλικρίνεια, λέγοντας πως ήρθε φυσικά και οφειλόταν στη φθορά του χρόνου:

«Προσωπικά δεν είχαμε κανένα θέμα. Ήρθε από μόνο του. Αποφασίσαμε να βάλουμε μια τελεία γιατί όταν μπαίνεις στο στούντιο και δεν υπάρχει η ίδια φλόγα, άρα και το αποτέλεσμα, εσένα δεν σε ικανοποιεί γιατί δεν υπάρχει η ίδια διάθεση, το χρωστούσαμε στη μπάντα αυτή. Να αφήσουμε πίσω τα χρήματα, τη δόξα και τα γεμάτα γήπεδα για να ησυχάσει αυτή η μπάντα.

Ήρθε τελείως φυσιολογικά αυτή η απόφαση μέσα από τις συναυλίες και τα στούντιο εκείνης της περιόδου. Κοιτιόμασταν και το καταλαβαίναμε. Είναι η φθορά του χρόνου. Δεν ξέρω αν άλλη μπάντα είχε την ευκαιρία να ζήσει όσα έζησαν οι Πυξ Λαξ, αυτή την επιτυχία…».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους την επισκέφτηκαν στη δουλειά

 Πάνος Μουζουράκης: Στη σκηνή με δεκάδες ροζ μπαλόνια μετά τη γέννηση της κόρης του

 Τζένη Θεωνά: Με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους σε αγώνα τένις

Keywords
Τυχαία Θέματα