Ντόρα Μπακογιάννη: «Έκανα τη διαθήκη μου μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη»

Στο «Πρω1νό» του  ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/6) η Ντόρα Μπακογιάννη και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, η πολιτικός αναφέρθηκε στη νύφη της, Σία Κοσιώνη, στην μάχη με τον καρκίνο, καθώς και στη διαθήκη της, αποκαλύπτοντας πως

την έκανε μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Η εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο «Πρω1νό» του  ΑΝΤ1

«Είμαι καλά, αυτή είναι μια αρρώστια την οποία την έχεις για πάντα. Ζεις με αυτήν, γίνεται σαν το ζάχαρο και από εκεί και πέρα συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι καλά και να το νιώθεις και καλά. Τώρα έχει προχωρήσει τόσο πολύ η ιατρική που πάρα πολλοί καρκίνοι γιατρεύονται», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια, η πολιτικός ανέφερε: «Εγώ το βρήκα στην αρχή από τύχη, χάρη σε μια τρομερή γιατρό 40 χρονών. Είδε τις εξετάσεις αίματός μου και κάτι της χτύπησε. Ένα κοριτσάκι! Όταν άκουσα τη λέξη καρκίνος φοβήθηκα. Κατ’ αρχήν είχα ήδη κάνει τη διαθήκη μου ευτυχώς.

Την έχω κάνει από τα 35 μου, μετά τη δολοφονία του Παύλου. Σκεφτόμουν τι θα γίνει ο άντρας και τα παιδιά μου όταν φύγω. Αυτό κράτησε κάποιες μέρες. Μετά είπα “κάτσε δε θα φύγεις”. Μετά ήταν εύκολη η διαχείριση, οι θεραπείες ήταν μια χαρά».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μπεζάν για Δημήτρη Παππά: «Μου μιλούσε για παιδιά από την πρώτη εβδομάδα γνωριμίας μας»

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το τριήμερο του Άγιου Πνεύματος στην Άνδρο -«Πρέπει να με άκουσε όλη η παραλία»

Χωρίς ασθενοφόρα η Κως: Συγκλονίζει η νύφη της 63χρονης που πέθανε σε καρότσα αγροτικού πηγαίνοντας στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα