Νίκος Μουτσινάς: Τηλεοπτική «βόμβα» – Μετακομίζει σε άλλο κανάλι;

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της σεζόν με την εκπομπή του «Για την παρέα» να σημειώνει εξαιρετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης σε ένα νεοσύστατο κανάλι το Open και όλη την ελληνική showbiz να παρελαύνει από το τηλεοπτικό του πλατό. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με το κανάλι και όλοι ήξεραν ότι στο Open είναι πολύ χαρούμενοι που τον έχουν στο δυναμικό τους και θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν. Αυτή όμως είναι η μία πλευρά του νομίσματος, καθώς όπως μετέφερε στο Happy

Day η Τίνα Μεσσαροπούλου μόνο ένα συμβόλαιο είναι κατοχυρωμένο για την επόμενη σεζόν, της Κατερίνας Καινούργιου που είναι κλειστό διετές, αφού ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο «συν ένα» του συμβολαίου του από εδώ και πέρα, το οποίο ανανεώνεται από τη μία ή την άλλη πλευρά.

Η επιτυχία της εκπομπής έφερε όμως προτάσεις και διεκδικήσεις από άλλα κανάλια, και κατά τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου. Του πρότειναν, μάλιστα, να του πληρώσουν και τη ρήτρα που έχουν στο συμβόλαιό του. Μία ρήτρα που αγγίζει τις 200.000 ευρώ. Ενώ θέλουν και όλη την ομάδα του.

«Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο OPEN δεν είναι εύκολη γιατί υπάρχουν ανακατατάξεις και θα υπάρξουν κι άλλες. Δεν έχει υπογραφεί καμία σύμβαση, κανένας προϋπολογισμός για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είναι όλα στον αέρα. Πόσο λοιπόν μπορεί να περιμένει ο Νίκος Μουτσινάς από τη στιγμή που οι ιθύνοντες του λένε ότι δεν μπορεί να υπάρξει προ”υπολογισμός”. Ο ΣΚΑΙ είναι αυτός που τον διεκδίκησε για να καλύψει τη ζώνη 15:00-17:00.», ανέφερε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος. Στη συνέχεια ανέφερε πως ο παρουσιαστής συζητά μόνο για τη ζώνη αυτή και τη συγκεκριμένη εκπομπή και όχι για κάποιο άλλο project του σταθμού. Ενώ μένει να δούμε αν θα τον διεκδικήσει το OPEN και αν θα διευθετηθούν τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά.

Δες εδώ όλα όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ηλιάκη: Γιατί… μάλωσε τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη; Ο διάλογος τους στο Instagram

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Δύσκολη επιστροφή από τη Νάξο – Δες τι συνέβη!

Ανδρέας Γεωργίου: Σε αυτό το κανάλι θα δούμε τη νέα του σειρά «8 λέξεις» – Ανακοινώθηκε επίσημα

Keywords
Τυχαία Θέματα