Δευτέρα 1 Ιουλίου: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Λίτσα Πατέρα!

Κριός

Την πρώτη μέρα του νέου μήνα είστε έτοιμοι να αλλάξετε πορεία. Έχετε ενέργεια και νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται τον Ιούλιο καθιστούν  έναν από τους σημαντικότερους μήνες. Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας απασχολήσουν έντονα.

Δίδυμοι

Ο μήνας αυτός σας βρίσκει υπερδραστήριους. Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς παρασύρει όμως σε υπερβολές.

Καρκίνος

Από τους πιο σημαντικούς μήνες για εσάς ο Ιούλιος. Σημειώνονται  σημαντικά γεγονότα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας.

Λέων

Ένας μήνας έντονος με πολλά

σκαμπανεβάσματα, με καθυστερήσεις, με ευκαιρίες για δράση αλλά με αρκετή εσωστρέφεια ξεκινά για εσάς.

Παρθένος

Αντιφατικός ο Ιούλιος για εσάς. Ο Ερμής, που είναι κυβερνήτης σας. Βρίσκεται στον Λέοντα, κάτι που απαιτεί μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο.

Ζυγός

Ζείτε έντονη κοινωνική ζωή. Ευνοούνται οι συναντήσεις και οι επαφές. Όμως, η αυριανή έκλειψη Ηλίου επηρεάζει ήδη την ατμόσφαιρα.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα ήδη επηρεάζεται από την αυριανή έκλειψη Ηλίου. Θα απογειωθούν φιλόδοξα σχέδια και θα σκέφτεστε περισσότερο αισιόδοξα.

Τοξότης

Για εσάς ξεκινά  ένας μήνας με ισχυρό δυναμισμό, αλλά μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτος. Αποφύγετε υπερβολές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος σας καλεί να εστιάσετε στην προσωπική σας ζωή και στα οικονομικά. Θα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας και υγείας.

Υδροχόος

Προσπαθείτε να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σήμερα η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους σάς φέρνει κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύες

Πετάτε στα σύννεφα και απαιτείτε και από τους άλλους να σας αφήσουν εκεί…Ζείτε δυνατές στιγμές στην συναισθηματική σας ζωή. Σήμερα σας προβληματίζουν έντονα οικογενειακές υποθέσεις.

Καλημέρα και καλό μήνα!

Πηγή: Περιοδικό Αστρολόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα