Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για τη φωτιά που ξέσπασε στην Κύθνο -«Με τη Ζέτα Μακρυπούλια μείναμε σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ»

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν το πρόσωπο – έκπληξη που βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Οι δύο παλιοί συνεργάτες είχαν πολλά να πουν, αφού έχουν αρκετά χρόνια να μάθουν τα νέα ο ένας του άλλου, ενώ ο παρουσιάστης μίλησε -μεταξύ άλλων- και για την απόφασή του να μείνει εκτός τηλεόρασης.

Παράλληλα, ο Νίκος Μουτσινάς

αναφέρθηκε και στις διακοπές του με την πολύ καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντας το πώς βίωσαν τη φωτιά που ξέσπασε στην Κύθνο ενώ βρίσκονταν εκεί για να περάσουν χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην Ελένη Μενεγάκη

«Όσοι με πήραν για να μου κάνουν πρόταση μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ, μου είπαν ότι γνώριζαν ότι είμαι κουρασμένος. Ήταν πολύ γλυκείς. Έπρεπε να πω ότι σταματάω για να είναι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, τώρα το συνειδητοποιώ. Τα καλοκαίρια πάντα σταματούσα.

Βέβαια παρακολούθησα και παρατήρησα τον εγκέφαλό μου τι ωραία που δημιουργήθηκε ένας κενός χώρος που ήταν τόσα χρόνια που γέμιζε τόσα χρόνια με καλεσμένους, τρέιλερ, ρουμπρίκες… Κατάλαβα έναν άλλο τρόπο εγκεφαλικής ξεκούρασης», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς όσον αφορά την αποχή που αποφάσισε να κάνει από την TV.

Για την φωτιά που ξέσπασε στην Κύθνο, ανέφερε στη συνέχεια: «Δε βοήθησε καθόλου το καλοκαίρι να ξεκουραστεί ο εγκέφαλός μου. Μας έπιασε η φωτιά στην Κύθνο που πήγαμε διακοπές με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Φύγαμε από το σπίτι, δεν μας ειδοποίησε κανείς. Δεν άρπαξε, αλλά ήρθε πάνω από το σπίτι η φωτιά. Το ζήσαμε, φύγαμε με το αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα και μείναμε σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ μέσα στο αμάξι. Ο κόσμος έτρεχε για να βοηθήσει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βούλα Πατουλίδου: Σοκαρισμένη από τη ληστεία στο σπίτι της

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Πάνος Μουζουράκης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του!

Keywords
Τυχαία Θέματα