Λάκης Γαβαλάς: «Η Βίκυ Καγιά δεν χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε το πρωί της Δευτέρας 18/9 στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέττη, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας τόνισε για την πρώτη πως δεν χρειάζεται κατά την γνώμη του να είναι άλλο πια στην τηλεόραση, ενώ για την δεύτερη ανέφερε πως έχει αρχίσει να τον ενοχλεί το γεγονός πως πηγαίνει από εκπομπή σε εκπομπή.

Όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς
στην πρωινή εκπομπή του Mega

«Η Βίκυ Καγιά δε χρειάζεται να είναι άλλο στην τηλεόραση με αυτή την ποιότητα που διέπει την τηλεόραση. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεωρώ ότι, είναι ένα έντομο που πηγαίνει από λουλούδι σε λουλούδι.

Εμένα, άρχισε να με ενοχλεί αυτό το πράγμα. Δε γίνεται τη μια μέρα να πηγαίνεις να κάνεις ένα love story σε ένα νησί με ένα ντύσιμο που προτρέπει στο να είσαι ένα icon και μετά φεύγεις και πας να κρίνεις μια άλλη κατηγορία ανθρώπων…

Αν έχω κάτι με κάποιον, είναι με τον Στέλιο Κουδουνάρη γιατί δεν είναι εκεί η σωστή του θέση. Δε θα έπρεπε να δεχτεί, όχι τώρα, ούτε και πέρυσι να είναι εκεί. Τον έχω για πιο αξιόλογο και σωστό επιχειρηματία», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Βούλα Πατουλίδου: Σοκαρισμένη από τη ληστεία στο σπίτι της

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς

Πάνος Μουζουράκης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του!

Keywords
Τυχαία Θέματα