Νίκος Μπάρτζης: Η αινιγματική ανάρτηση που δημιουργεί ερωτηματικά – «Πίσω από την πλάτη μου…»

Ο Νίκος Μπάρτζης εδώ και περίπου έναν μήνα έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες και βίντεο.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» μετά από ένα εξάμηνο που παρέμεινε στο reality επιβίωσης και πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές και πείνα, περίμενε πώς και πώς για την ημέρα που θα γυρίσει στο σπίτι του και θα περιτριγυρίζεται από τα αγαπημένα του πρόσωπα, γεγονός που τώρα απολαμβάνει.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης ταξίδεψε στη Μύκονο

μαζί με τον Στάθη Σχίζα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τους οποίους ήρθε κοντά μέσα στο Survivor και έτσι τώρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους μια ωραία φιλία, προκειμένου να κάνουν διακοπές και να ξεκουραστούν έπειτα απ’ όσα βίωσαν στο reality.

Ο Νίκος Μπάρτζης σε μια αινιγματική ανάρτηση

Λίγο πριν από τον 15αυγουστο ο Νίκος Μπάρτζης βρίσκεται στη βάση του και, μάλιστα, πριν από μερικές ώρες έκανε μια ανάρτηση που δημιούργησε ερωτηματικά στους διαδικτυακούς φίλους του. Ο ίδιος δημοσίευσε μια σέλφι φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με μια λεζάντα όλο νόημα.

«Πίσω από την πλάτη σου κάποιοι σε κατηγορούν. Δεν πειράζει εν απουσία μου επιτρέπω και να με δείρουν…», έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Bartzis (@nikos_bartzis)

Διαβάστε ακόμα:

 Τραγωδία: Νεκρός 37χρονος δημοσιογράφος από φωτιά στο διαμέρισμά του

 Τατιάνα Στεφανίδου: «Χθες βράδυ δημιουργήθηκε μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις του καλοκαιριού…»

 Ζέτα Μακρυπούλια: Οι ολόσωμες φωτογραφίες με μαγιό χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και photoshop

Keywords
Τυχαία Θέματα