Ιωσήφ Μαρινάκης για τη γέννηση του γιου του: «Είναι κάτι μαγικό»

Ένα πρωτόγνωρο και πολύ όμορφο κεφάλαιο έχει ανοίξει στη ζωή του ο Ιωσήφ Μαρινάκης τους τελευταίους τέσσερις μήνες, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του τον περασμένο Απρίλιο κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους και εκ τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του ο Ιωσήφ Μαρινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην  εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ερχομό του γιου του στη ζωή. Ο ηθοποιός ήθελε να γίνει

πατέρας και τώρα το απολαμβάνει παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μιλάει για την πατρότητα

«Είναι κάτι μαγικό. Όταν είσαι μέσα στη γέννα και βλέπεις μια ψυχή να βγαίνει εκείνη τη στιγμή, να εμφανίζεται ξαφνικά ένας άνθρωπος μπροστά σου, ένα ανθρωπάκι μικρό και ξέρεις ότι έχει βγει από σένα, είναι δικό σου, είναι από μέσα σου, δεν μπορώ να στο περιγράψω», είπε αρχικά συγκινημένος ο ηθοποιός.

Και συνέχισε, λέγοντας για τον ερχομό του μωρού του: «Δεν είμαι παιδάκι, το μωρό μού ήρθε σε μια μεγάλη ηλικία και είμαι πιο ώριμος, πιο κατασταλλαγμένος, νιώθεις την ευθύνη επί χίλια. Και λες εγώ γι’ αυτό το πλασματάκι είμαι υπεύθυνος για τα πάντα. Το εγώ σου φεύγει και πάει εκεί».

Όσον αφορά στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς τους, ο Ιωσήφ Μαρινάκης δήλωσε: «Δεν κοιμόμαστε καθόλου. Είναι και η δουλειά παράλληλα που τρέχει και είσαι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο εκεί. Αλλά από την άλλη είσαι ευτυχισμένος γιατί κάνεις όλο αυτό που επιθυμείς».

Διαβάστε ακόμα:

 Τραγωδία: Νεκρός 37χρονος δημοσιογράφος από φωτιά στο διαμέρισμά του

 Τατιάνα Στεφανίδου: «Χθες βράδυ δημιουργήθηκε μια από τις ομορφότερες αναμνήσεις του καλοκαιριού…»

 Ζέτα Μακρυπούλια: Οι ολόσωμες φωτογραφίες με μαγιό χωρίς φίλτρα, μακιγιάζ και photoshop

Keywords
Τυχαία Θέματα