Νικολέττα Καρρά: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα η Νικολέττα Καρρά και ο σύζυγός της Φώτος Πιττάτζης που κλείνουν πέντε χρόνια έγγαμου βίου. Η όμορφη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν το 2012 στην Κύπρο, στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο, παρουσία της οικογένειάς του και των στενών του φίλων.

Η Νικολέττα με αφορμή την επέτειο τους, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους και έγραψε στη λεζάντα: “Πέντε χρόνια μετά… ξέρω καλά τι σημαίνει αληθινή αμοιβαία αγάπη, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό το “πάντα” που άκουγα και φοβόμουν μπορεί και να υπάρχει, είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένη από ότι ήμουν τότε, αναρωτιέμαι και προσπαθώ να θυμηθώ πως ήταν η ζωή μου πιο πριν.. χρόνια μας πολλά αγάπη μου” .

Δείτε την εικόνα:

Πέντε χρόνια μετά… ξέρω καλά τί σημαίνει αληθινή αμοιβαία αγαπη, εχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό το “πάντα” που άκουγα και φοβόμουν μπορεί και να υπάρχει, ειμαι ακόμα πιο ευτυχισμένη απο ότι ήμουν τότε, αναρωτιέμαι και προσπαθώ να θυμηθώ πως ηταν η ζωή μου πιο πριν.. χρόνια μας πολλά αγαπη μου.. #weddinganniversary #myhubbyisthebest #myhubbyisbetterthanyours #happywife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Karra (@nicolekarra) στις Οκτ 6, 2017, 12:24πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα