Νεφέλη Ορφανού: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μια άλλη»

Η Νεφέλη Ορφανού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψή της για τους ομοφυλόφιλους και το Pride. Ακόμα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πώς κινδύνεψε να καεί πριν από μερικά χρόνια, όταν έπιασε φωτιά στο σπίτι της.

«Πήρε φωτιά η ηλεκτρική κουβέρτα. Όπως κοιμόμουν, ξέρεις όταν κλείνεις τα μάτια και υπάρχει φωτιά, το μάτι κάνει κάτι περίεργο. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τη φωτιά. Ξέρεις τι με έσωσε; Είχα στο πλευρό μου δύο μπουκάλια με παγωμένο νερό. Τα έριξα πάνω και

έτσι σώθηκα», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού για τους ομοφυλόφιλους

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Νεφέλη Ορφανού εξέφρασε τις σκέψεις της για τους ομοφυλόφιλους με αφορμή μια ερώτηση που δέχτηκε για το Pride.

«Το Pride νομίζω είναι ένα θέμα που δεν μπορεί κανείς να ασχοληθεί. Δηλαδή να πάρω θέση υπέρ του ομοφυλόφιλου είναι λάθος, να πάρω θέση ως μια γυναίκα που αγαπάω μόνο άνδρες, δεν μπορώ να το δω, δεν το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω πως μια γυναίκα μπορεί να δει μια άλλη γυναίκα και να την ερωτευτεί, είναι σαν να ερωτευτώ τη γάτα μου. Μου φαίνεται περίεργο.

Δεν το κατακρίνω, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Βέβαια, θα πρέπει ο κοινωνικός ιστός να δει πως θα αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Η ετεροφυλία είναι κανονική γιατί έτσι γίνονται τα παιδιά. Ήρθαμε στον κόσμο για να ζευγαρώσουμε και να τεκνοποιήσουμε. Κοινωνικά με ενοχλεί και δεν θα ήμουν ειλικρινής να πω ότι δεν με ενοχλεί», ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα