Ναταλία Γερμανού: Το απρόσμενο μήνυμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο λόγω του «Survivor All Star» έχουν απασχολήσει τις ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης την τελευταία εβδομάδα. Έτσι, λοιπόν, και η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της στο «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο project και συζήτησαν για τους συμμετέχοντες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της κουβέντας, η γνωστή παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της, αν η Μελίνα Μεταξά συμμετείχε

στο Survivor του 2018, με κανέναν να μην έχει την απάντηση. Τότε, η Ναταλία Γερμανού απευθύνθηκε στο Twitter, ζητώντας από τους φίλους της να τής λύσουν την απορία.

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια έλαβε ένα απρόσμενο μήνυμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια, που συμμετείχε στο Survivor του 2018, επιβεβαίωσε τη σκέψη της Ναταλίας Γερμανού σχετικά με τη Μελίνα Μεταξά. Η παρουσιάστρια του Alpha αφού την ευχαρίστησε της έστειλε τις ευχές της για τον νεογέννητο γιο της.

«Να στείλουμε πολλά φιλιά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που μου επιβεβαίωσε ότι εκεί ήταν η Μελίνα Μεταξά. Να σου ζήσει το μωράκι, να σας ζήσει το μωράκι, γερό και τυχερό! Στα έγραψα και σε μήνυμα, στα λέω τώρα και δημόσια αφού μου δίνεται η ευκαιρία. Σε ευχαριστούμε πολύ για το μήνυμα, έχεις όλη την αγάπη μας», ήταν τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού.

Διαβάστε ακόμα:

 Σίσσυ Χρηστίδου κατά James Καφετζή: «Αυτό ήταν ρατσιστικό σχόλιο; Κάνω ότι το προσπερνώ»

 Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Είναι ωραίο να βλέπεις τον πατέρα των παιδιών σου και να λες “αυτός έπρεπε να είναι”»

 Μελίνα Νικολαϊδη: Η αντίδραση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους

Keywords
Τυχαία Θέματα