Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ANT1; Η απάντησή του

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open «Open Weekend» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου. Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε για τον «Εκατομμυριούχο», τον οποίο είδαμε να επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη την περίοδο των γιορτών, μιας και οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν έβγαιναν στον αέρα αλλά και για το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην πρωινή ζώνη.

«Άντε πάλι με τον Εκατομμυριούχο… Σας φιλώ, καλή χρονιά», ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ερώτημα σχετικά με το πότε θα προβάλετε από εδώ και πέρα ο «Εκατομμυριούχος». Ακόμα, ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για

τον Γιώργο Λιανό και το «Survivor All Star», μιας κι ο ίδιος υπήρξε ο πρώτος παρουσιαστής του reality επιβίωσης: «Ο Γιώργος είναι φανταστικός. Είναι διαφορετικός από εμένα και δεν χρειάζεται καμία συμβουλή. Φυσικά και μου λείπει».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα σχετικά με το αν θα τον δούμε ξανά στην πρωινή ζώνη. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλους απάντησε αρχικά χιουμοριστικά, λέγοντας: «Θα δώσω μία αποκλειστικότητα: παρουσιάστρια πρωινής ζώνης θα είναι η Νάνσυ Αντωνίου». Έπειτα, σημείωσε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου γι΄αυτά, δεν ξέρω τι θα γίνει».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά αλλά περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική»

 Μάγδα Τσέγκου: Το αρχείο της από εφημερίδες την ξεπερνά στο ύψος – Φωτογραφίες

 Γιάννης Σπαλιάρας: Απαντά στο ενδεχόμενο να τον δούμε στο «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα